AZERİN KONSERİNDE…


Ramazan ayını iftar, bayramı da bayramlaşma programlarıyla geçiren MHP Kocaeli Teşkilatları, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. MHP’liler son olarak Gebze’de, Kocaeli İl Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yudum Kaşıkçı ve Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ortaklığıyla düzenlenen Azerin konseriyle bir araya geldi.

AK PARTİ’DEN KATILIM


‘Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını’ temasıyla yola çıkılan programda Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte partililer yerlerini aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya da ittifak ortaklarını yalnız bırakmadı

KURT TEŞEKKÜR ETTİ


Büyük ilgi gören programdan teşkilat memnun kalırken, İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının birlikte açıldığı konserle ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı; “MHP Genel Başkan Yardımcımız Pelin Yılık’ın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz, ünlü sanatçımız Azerin’in sahne aldığı ‘Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını’ temalı programdaki büyük heyecan ve katılım bizlere gösterdi ki MHP Kocaeli emin adımlarla 2023’e yürüyor. Kadın, Aile ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcım Yudum Kaşıkçı’ya, MHP Gebze İlçe Bakanım Bülent Özdemir’e ve emeği geçen tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum.”