MHP Kocaeli İl Başkanlığı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Birimi’nin (KAÇEP) Gebze’de gerçekleştirdiği Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını Nene Hatun’u Anma Programı, yoğun bir katılım gerçekleşti. MHP Gebze İlçe Teşkilatı’nın günler öncesinden çalışmalara başlayarak hazırlık yaptığı programda, KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı kusursuz bir programa imza atmanın haklı gururunu yaşadı.


ÜNLÜ AZERİ SANATÇI AZERİN SAHNE ALDI


Azeri sanatçı Azerin’in sahne alarak Ülkücüler’i coşturduğu programa, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

YUDUM KAŞIKÇI VE EKİBİ FARK YARATIYOR


Göreve geldiği günden bu yana Kocaeli’de teşkilatlanma anlamında büyük bir adım atarak örnek çalışmalara imza atan KAÇEP Başkanı Yudum Kaşıkçı, Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını Nene Hatun’u Anma Programı’nda örnek bir ev sahipliği yaptı. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ile birlikte tüm davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilenen Kaşıkçı, birlik ve beraberlik mesajları vererek, katılım sağlayan isimlere ve dava arkadaşlarına teşekkür etti.

KAŞIKÇI: İYİ Kİ BANA YOLDAŞ OLDUNUZ


Kaşıkçı açıklamasında, “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kaçep Başkanlığı olarak düzenlediğimiz “Nene Hatun’u Anma” programımıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm kıymetli misafirlerimize, yönetimimiz adına canı gönülden teşekkür ederim. Kocaeli KAÇEP yönetimimizde bulunan tüm yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Emeğinize, yüreğinize sağlık Üç Hilalin Asil Asenaları. İyi ki varsınız, iyi ki bana yoldaş oldunuz. Her şey için teşekkür ederim. Birlikte başaracağız” dedi.