Sahte hesaplar üzerinden yapılan paylaşımlarım Fethiye Caddesi ile ilgili açıklamalardan sonra ortaya çıktığını belirten Güney, “Bunları yapanların kimler olduğunu hukuk yoluyla ortaya çıkarmak için gerekli başvuruları yapacağım. Dilerim arkasından bir zamanlar İzmit Belediyesi’nde kurulan gizli sosyal medya grupları çıkmaz” dedi.

ÇETECİ ALÇAK

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney hakkında bugün ‘Zorel Kardeşler’ rumuzlu bir facebook kullanıcısı “Çeteci alçak” ifadesiyle paylaşımda bulundu. Güney’in, sözde Sedaş’a etki ettiğini ve Fethiye Caddesi’ni geciktirdiği iddiasına bulundu.

SORUMLULARI BULUNACAKTIR


Güney, sosyal medyada başlatılan bu saldırının Fethiye Caddesi’yle ilgili son açıklamasının ardından geldiğini ifade ederek, “Fethiye Caddesi’nde işlerin hala ağır aksak ilerlediğini, daha fazla tepki olmasın diye hızlıca taş döşeme işine girişildiğini ifade ettikten sonra hakkımızda asılsız iddialar ortaya atan sahte hesaplar türedi. Bunları yapanların kim ya da kimler olduğunu hukuk yoluyla tespit edeceğiz. Ancak İzmit Belediyesi’nde gizli bir sosyal medya ekibi kurulduğunu daha önce birçok kez ifade etmiştik. Bu ekibin yeni korsan internet siteleri kurdurup, bunları gerçek habermiş gibi kendi hesaplarından paylaştıkları ifşa olmuştu. Dilerim bu operasyonun arkasından da bu ekip çıkmaz. Milletin parasıyla iş ve hizmet üretmek yerine her türlü oyun oynayanlar mutlaka hem yargıya, hem de milletimize hesap verecektir” dedi.