AK Parti İl Gençlik Kolları’nda görev alırken sonrasında ise genel merkez MKYK üyeliğine seçilen Mehmet Ceran, gençlik kolları genel teşkilat başkan yardımcılığı görevine getirilmişti. Bunun yanı sıra ilk önce Akdeniz Bölge Koordinatörlüğüne getirilen Mehmet Ceran, son olarak ise Karadeniz Bölge Koordinatörlüğü olarak görev almıştı. AK Partili gençler arasında da oldukça tanınan Mehmet Ceran, flaş bir kararla Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı ve Bölge Koordinatörlüğü görevinden alındı.

GÖREVDEN ALINMA YOK


Teşkilat için faydanın artması için bir revizyon olduğunu ve görevden almanın olmadığını duyuran Mehmet Ceran, "Genel merkezimizin ve Partimizin emrinde MKYK üyesiyim. Görevden alınma vs yok. Teşkilat içi faydanın artması için yapılan revizyonu görevden alındı diye haber yapılmış. Dostlarımız itimat etmesin :)) Tek derdimiz 2023, Tek gayemiz 2023" dedi. 

İL BAŞKANIMI OLACAK ?

Mehmet Ceran'ın koordinatörlük görevlerinden alınması , uzun zamandır boş olan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanlığına ataması yapılacak söylentilerini de doğrulamış olacak gibi.