"HERKESİ TÜRK BAYRAKLARIMIZI ALARAK KENT MEYDANA DAVET EDİYORUZ"


AK Parti  Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, "Toplumlar, milletler bugünlerini dünleriyle yaşarlar. Kimliğin, karakterin, kişiliğin oluşmasında geçmişte olan hadiselerin hatırlanması çok önemlidir. Bu anlamda 15 Temmuz’un hem anılması hem anlamlandırılması, millet olarak kimliğimizin ve karakterimizin oluşmasında çok önemlidir.

Hepimiz 15 Temmuz’da ne olduğunu gördük ve yaşadık. Bugüne kadar olduğu gibi bu meydanda belediyemizin çağrısına kulak vererek bu alanlarda yerimizi alacağız. Burada yer almak demek demokrasiye sahip çıkmak demektir. Burada yer almak demek Türkiye’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın milli iradeye olan saygısını temsil etmek demektir.

15 Temmuz’da işgal edilmek istenen Türkiye’ye karşı tüm kesimlerin, tüm insanlarımızın canlarını siper ederek yaptıkları direnişi yeniden devam ettirerek o anlama sahip çıkmak demektir. Bu çağrıya ses vererek tüm Derince’daki kardeşlerimizi Türk bayraklarımızı alarak yarın Kent Meydana davet ediyoruz" diye konuştu.

"DİRENİŞİMİZİ TEKRAR DİLE GETİRECEĞİZ"


"Bu yılda Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anacağız, direnişimizi tekrar dile getireceğiz. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Bütün Derince halkını bu meydana bekliyoruz" dedi.