Derince Stadı'nda oynanan mücadelede rakibi Weecoins Kırklarelispor'u Okan Eken ve Beykan Şimşek'in golleri ile 2-1 mağlup etti. Yeni transferlerin sahadaki performansı taraftarlardan büyük alkış aldı.

OKAN KİLİDİ AÇTI, BEYKAN AFFETMEDİ

Kocaelispor sezonun ilk müsabakasına kalede Gökhan, savunmada Alpay ve Yalçın, beklerde Mehmet Sak ve Mehmet Yılmaz, orta sahada Mehmet Taş, Tayfun ve Yiğitali, sol kanatta Beykan, sağ kanatta Cem ve ileri bölgede Okan Eken ile başladı. Maça temkinli başlayan temsilcimizde 32.dakikada Yalçın Kılınç sarı kart gördü. Müsabakanın kilidini ise 38.dakikada Okan Eken açtı. Korner organizasyonunda Beykan'ın ortasına yükselen ve kafa vuruşuyla tamamlayan Okan Eken sezonun ilk golünü kaydetti. 45+2'de ise rakip kalecinin hatasını affetmeyen Beykan Şimşek farkı ikiye yükseltti. İlk yarı 2-0 temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlanırken rakip Weecoins Kırklarelispor zamana oynayan etkisiz bir görüntü sergiledi.

İKİNCİ YARIYI DOMİNE ETTİK

Temsilcimiz skor avantajının verdiği rahatlıkla ikinci yarıyı şömine eden taraf oldu. 58.dakikada Mehmet Taş'ın golü faul gerekçesi ile iptal edildi. 60.dakikada Yusuf Cihat Tayfun'un yerine, Samed Ali ise Cem Ekinci'nin yerine oyuna girdi. Özellikle orta Yiğitali Bayrak ve Beykan Şimşek'in performansı göz doldurdu. 68'de Mertan, Okan Eken'in yerine, İlyas'ta Yiğitali'nin yerine oyuna girdi. Genç oyunculardan Yağız Gül 75.dakikada Beykan Şimşek'in yerine oyuna dahil oldu. Temsilcimiz rehavete kapıldı ve 79.dakikada rakip oyuncu Ümit Can Tokcu'nun farkı bire indiren golü ile son dakikalara stresli girsede skoru korumayı başardı ve sezonu 2-1'lik galibiyetle açtı.