Ev ziyaretlerini eleştiren CHP Milletvekili Tahsin Tarkan'a şaşırmadığını söyleyen  AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, "Vatandaşlarımız bu ziyaretlerden memnun. Biz her zaman olduğu gibi gücümüzü halkımızdan alıyoruz" dedi. Başkan Güney'in açıklaması şöyle:

'ŞAŞIRMADIK'

CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, ev ziyaretlerimize kafayı takmış, 'Ne konuşuyorlar acaba?' diye merak etmiş. Hayatında birkez bile olsun ayakkabılarını çıkarıp, bir vatandaşın evine konuk olmadan genel başkan kontenjanıyla meclis koltuğuna yerleşen Tahsin Bey’in bu ziyaretleri yadırgamasına şaşırmadık. Seka Park’ta yıllardır park bahçe işleri için kullanılan küçük araçları, 'Kocaeli Büyükşehir Belediyesi golf arabası aldı, israf' diye Sözcü Gazetesi’ne manşet attırdığını unutmadığımız sayın Tarhan şunu bilmeli ki bu ziyaretlerimiz ne ilk, ne de son olacak.

'VATANDAŞ MEMNUN'

Kendileri HDP kongrelerine temsilci göndermekle meşgulken bizler vatandaşımızın yanında olmaya, gücümüzü ülkemizi bölmek isteyenlerden değil, milletimizden almaya devam edeceğiz.

Bu ziyaretlerde neler konuştuğumuzu çok merak ediyorsa buyursun gelsin, birlikte bir haneye konuk olalım. Ne konuştuğumuzu orada görsün. Ancak şunu belirtmeliyim ki vatandaşlarımız hangi şartlar altında olursa olsun yanlarında olduğumuz için memnun. Şundan herkes emin ki bu zorlukları da milletimizle el ele, gönül gönüle yine biz aşacağız.