"Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız"

AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği pikniğe katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız" dedi

Gençlerden Teşkilat Pikniği

Mesire alanlarıyla şehrin en yoğun ilgi gören bölgeleri arasında yer alan Derince’de hafta sonu ortaya çıkan güzel hava, piknik yapmak isteyenler için büyük fırsat oldu. AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları da Derince’nin gözde dinlence merkezleri arasında yer alan Çenedere Mesire Alanı’nda teşkilat pikniği düzenledi. AK Parti mahalle teşkilatları ve birimlerin yoğun katılımın gösterdiği pikniğe katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan da gençleri yalnız bırakmadı.

Başkan Aygün, Yalnız Bırakmadı

AK Parti’nin başarısındaki en önemli unsurlardan birinin gençlik kollarının çalışmaları olduğunu belirten Başkan Aygün, piknik süresince gençlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Gençliğe yönelik çalışmalara öncelik verdiklerini belirten Başkan Aygün, ilçede hizmete sundukları Gençlik ve Spor Merkezleri ve spor alanları projeleri ile tesisleşme hamlesine hız verdiklerini belirtti. Gençlerle konuşmasında önemli mesajlar veren Başkan Aygün “2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürürken en büyük gücümüzü gençlerimizden alıyoruz” dedi.