Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında sahadan 4-1’lik skorla ayrılan Kocaelispor’da tepkilerin odağındaki isim bir kez daha Teknik Direktör Fırat Gül oldu. Gül maçın ardından şu şekilde konuştu: Bu sezon ligde şampiyon olmak istiyoruz. Kupa olsa da olur olmasa da olur. Kocaelispor tarihinde 2 kupa kazanıldığı için bu konuda hassaslar, farkındayım. Herkes emin olsun ki, tek yolda hedefe kilitlendik. Önceliğimiz şampiyon olmak.

FARKI BİZ DE BEKLEMİYORDUK

Kadroda fazla şans bulamayan ve genç futbolcularımıza şans verdik. Herkesin sahada resmi maç performansını görme şansımız oldu. Bu anlamda kupa maçına artı yazabiliriz. Skor biraz farklı oldu. Elenmeyi göze almıştık ancak bu şekilde fark olması taraftarımızı biraz da olsa demorilize etti. Şu anda ligde namağlup gidiyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar da bu şekilde devam edeceğiz.

LİG UZUN BİR MARATON

 Çok olumsuzluk yok. Ligde hedefin içindeyiz. İlerleyen haftalarda liderlik koltuğuna da oturacağız. Taraftar galip gelmek ister, tepki gösterir. Bu da gayet normaldir. Ayvalıkgücü maçında bazı oyuncular beklentilerimizin altında kaldı, bazıları karşıladı. Sonuçta biz bir takımız. Her birine ihtiyacımız olacak. Mümkün olduğunca hepsine süre vermek zorundayız. Lig uzun bir maraton, sakatlığı var, cezası var.

YOLUMUZA DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ

 Kupa maçını bireysel olarak değerlendirmek doğru olmaz. Başkanımızın maçı terk ettiğini görmedim. Başkanımız da yönetimimiz de büyük fedakarlıklar yapıyor. Kulübün geleceğini kurtarmaya çalışıyorlar. Gerçek Kocaelisporluyum diyen herkes bunu takip ediyordur. Böylesi skorlara kupa maçlarında rastlayabilirsiniz. 3. Lig takımı 1. Lig takımını eleyebiliyor, Süper Lig takımları alt lig takımlarına elenebiliyor. Herkes rotasyon yapıyor