Kocaelispor Yönetimi toplanarak kaptanlığı alınan Mehmet Taş ve zemin çalışmaları bitirilerek hazır hale gelen Kocaeli Stadı ile ilgili açıklama yaptı. Yönetim konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı:

MEHMET TAŞ AÇIKLAMASI


“Kulübümüz futbolcusu Mehmet TAŞ’ ın icra etmiş olduğu takım kaptanlığı görevinin kendisine yüklemiş olduğu büyük sorumluluk hasebiyle futbolcumuzun saha içindeki performansının olumsuz olarak etkilendiği tarafımızdan müşahede edilmiştir.

Kulübümüz Yönetim Kurulu, kulüp teknik ekibi ve profesyonel futbolcumuz Mehmet TAŞ arasında yapılan karşılıklı görüşme neticesinde Mehmet TAŞ’ a tevdi edilen takım kaptanlığı görevinin ortak mutabakata varılarak kendisinden alınıp yerine takım kaptanlığı görevinin futbolcumuz Yalçın KILINÇ’ a verilmesi düşüncesi tarafımızda hasıl olmuştur. Bu itibarla, Mehmet TAŞ’ a kendisine tahmil olunan takım kaptanlığı görevinde gerek saha içi gerek ise saha dışında göstermiş olduğu özveri için teşekkür eder yeni takım kaptanımız Yalçın KILINÇ’ a kendisine tevdi edilen takım kaptanlığı görevinde sonsuz muvaffakiyetler temenni ederiz.

KOCAELİ STADI AÇIKLAMASI


İlaveten, kıymetli camiamızın malumu olduğu üzere Spor Toto 11 inci haftasında oynayacağımız Adıyaman FK maçını uzun bir zaman diliminden sonra evimiz Kocaeli Stadyumu’ nda oynayacağız. Öncelikle stadyum zemininin hibrit çim zemine dönüştürülmesi ve stadyumumuzun camiamıza yakışır bir şekilde modern bir görüntüye sahip olması hususunda desteklerini esirgemeyen ve zaman mefhumu olmaksızın çaba gösteren tüm Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü mensuplarına teşekkürlerimizi sunmayı bir borç biliriz.

Evimize döneceğimiz bu önemli müsabakada yeşil-siyah renklere gönül veren tüm taraftarlarımızın stadyumda hazır olacağı ve kulübümüze her zaman olduğu gibi bir kez daha kayıtsız şartsız destek vereceği su götürmez bir gerçektir. Bu itibarla tüm taraftarlarımızı bu sezon ilk defa resmi müsabaka oynayacağımız Kocaeli Stadyumu’ na beklediğimizi ve anılı müsabakada taraftarlarımızın desteği ile müsabakadan galibiyetle ayrılacağımız hususunda en ufak bir tereddütlümüzün olmadığını belirtmek istemekteyiz.”