CHP  Derince  İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “gençlik şöleni’ hafta sonu Derince Yenikent Mahallesi Venüs İş Merkezi’ndeki Tanyıldız Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Düzenlenen gençlik şöleninde partiye 155 gencin de üyeliği yapıldı, rozetleri takıldı. Şölene, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan ile CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Özgür Karabat, PM Üyesi Sevgi Kılıç, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ile partililer katıldı.

“İKTİDAR OLACAĞIZ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan şölenin açılışında konuşan CHP Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aliş Demir, “İktidarı emekli edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza şüpheniz olmasın” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, gençlere “Bu iktidarı siz göndereceksiniz” derken, İl Başkanı Bülent Sarı, “Genel başkanımız liderliğinde hedefe yürüyoruz. Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimizde bütün bir millet olarak iktidara gelmiş olacak” dedi ve aralarına katılan gençlere teşekkür etti.

“SOSYAL MEDYAYI İYİ KULLANMALIYIZ”

Gençlik şöleninde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılına giriyoruz, vatandaşın bizden beklentileri büyük. Genel başkanımız projeleri tek tek açıklıyor, iktidar ise yavaş yavaş uyguluyor. Gençlere ve fikirlerine ihtiyacımız var. Çağ bilişim çağı. Televizyonumuz yok basınımız yok, bizler sosyal medyayı iyi kullanarak bu seçimi yürütmeliyiz” diye konuştu.

"GENEL BAŞKANIMIZI ADAY GÖRMEK İSTERİZ”

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat da, CHP’ye katılmanın vatan borcu olduğunu söyledi. Seçimler yaklaşırken altılı masanın kavga etmesinin beklendiğini dile getiren Karabat, “Partimizde birilerinin bir yerlere aday gösterilmesi bizim zenginliğimizdir. Fakat bizler öncelikle genel başkanımızı kabul ederiz. Belediye başkanlarımızın, milletvekillerimizin lideri Kılıçdaroğlu’dur.  AK Parti ülkeyi zirveye taşıyamadı. Bugün yaşanan ekonomik sıkıntılar bunun kanıtıdır” dedi.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Son olarak konuşan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik “Yeni kardeşlerimize kavuşuyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl öncekinden daha kötü değil. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanını altılı masadan çıkaracağız” diye konuştu. Konuşmalar sonrasında CHP saflarına katılan gençlere rozetleri takıldı.