Hodri Meydan Taraftarlar Derneği sosyal medya hesabından Kocaelispor’un eski başkanlarından olan Muammer Çelik’in dernek ile hiçbir bağlantısının kalmadığını açıkladı. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaparak Derneği tehdit eden birçok isme suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu. Uzun konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

DETAYLARINI ANLATTI

Öncelikle yaşanan süreç içerisinde bizler depremzedelerimizin yanında olmayı her zaman istediğimizin bilinmesini isteriz. Hodri Meydan Yönetimi olarak her zaman elimizden gelenin en iyisini çabalarken ve bizler bu doğrultuda çalışmalar yaparken bu süreç içerisinde Kocaelispor ve Sakaryaspor başkanlarının almış olduğu karar doğrultusunda o maçın oynanmasını her şartta karşı çıkmamıza rağmen ve karşılaşmanın oynanmasını istememize rağmen maçın 84. dakikasına kadar her şey güzel giderken, kişi veya kişiler tarafından organize edilip o kendini bilmezin saha inmesiyle çıkan olaylarda ve daha büyük olayların olmasını engellenmesinde Kocaelispor taraftarının sağduyusuyla olayların büyümemesi ve bu sürecin tarafımızdan basına, Engin Koyun’a tepki amaçlı yapmış olduğumuz basın açıklamasından sonra eski başkan Muammer Çelik daha öncede Sarıyer maçında Fırat Gül’e istifa seslerimizden ötürü derneğimize gelip şahsımı ve dernek yönetimimi savcılık şikayeti ve 6222 cezası verdirmek ile tehdit ederek ve daha ileri gideriz “evlerimizden alınmaya” kadar onların adına bizleri tehdit etmiş, Sakarya maçından sonra derneğimiz yapmış olduğu açıklamadan Engin Koyun rahatsız olduğunu beyan etmiş ve dernek üyemiz Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu arkadaşımızın aracılığı ile de tehditlerini daha ileri götürüp bizlere haber göndermiştir. 

ÇELİK’İN DERNEK İLE BAĞLANTISI KESİLDİ

Ayrıca Engin Koyun bugün oynadığımız maçta Gebzespor Kulüp Başkanı ve Gebzespor Taraftarlar Derneği ile iletişime geçip bu maçta Hodri Meydan’ın olmamasını istediğini, bizlerin serseri olduğunu, olay çıkaracağını, otobüs temin etme konusunda ve bilet verme konularında engeller çıkaracağını karşı tarafa bizzat iletmiştir. Ayrıca Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Veli Başkurt’ta her gün dolaylı yönlerden Engin Koyun’a destek maiyetinde bizleri sürekli tehdit etmiştir. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Muammer Çelik ise her defasında uyarmamıza rağmen sağda sola kulis yaparak bizleri hedef alıp Hodri Meydanı mevcut oluşumdan kurtarıp, yeni bir oluşum dizayn etmeyi Engin Koyun’a, Veli Başkurt’a sürekli dile getirmesi tarafımıza kadar duyulmuştur. Bizler Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak Kocaelisporumuzun şampiyon yolunda böyle bir kaosun olmasından çok üzgünüz. Lakin bu şahıslar haddini aşarak ve üzerlerine vazife olmayan işlere karışarak Hodri Meydan’ın faaliyetlerini sürdürmesine sürekli engel çıkartmalarından ötürü Gebzespor maçı bardağı taşıran son damla olmuştur. Ve biz bu gelişmelerden ötürü tarafımıza yapılan tehdit, engellemeler ve maçta sahaya atlayan çocuğa bu işi yaptıranda dahil olmak üzere hepsini yarın sabah Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edeceğiz.

HODRİ MEYDAN’DAN GEBZESPOR’A TEŞEKKÜR

Son olarak her şeye rağmen bizi güzel bir şekilde ağırlayan Gebzespor Kulüp Başkanına ve Gebzespor Taraftarlar Derneği Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.