14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Derince’de vatandaşlarla bir araya geldi.  Vatandaşların yakın ilgi ve sevgisiyle karşılanan Milletvekili Katırcıoğlu’na ziyaretlerinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

AYAK BASMADIK YER BIRAKMADIK

Derince’de adeta basmadık yer bırakmayan Radiye Sezer Katırcıoğlu, Hanımeller Kadın Kooperatifini, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım’ı, Sırrıpaşa Mahallesi seçim bürosunu, taziye, yaşlı ve hasta ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde vatandaşların güçlü bir destekle Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerine inandığını ifade etti.

“AİLE YAPISINA TOZ KONDURMAYACAĞIZ”

Radiye Sezer Katırcıoğlu, “Biz Cumhur İttifakı olarak aile kurumunun korunmasını savunuyoruz. LGBT gibi milli ve manevi değerlerimizle örtüşmeyen, toplumun temel taşı aile kurumumuzu zedeleyecek her türlü sapkınlığın karşısındayız. Başka ülkelerle kıyasladığımızda, en çok iftihar ettiğimiz hususlarından birisi güçlü aile yapımızdır. Bu güçlü aile yapısını bozmaya dönük her türlü ifsat hareketine karşı uyanık olacağız. Aileye toz kondurmayız. Ama karşımızdaki ittifakın böyle bir derdi yok” dedi.

“EV HANIMLARININ EMEKLİLİĞİNE DESTEK SAĞLAYACAĞIZ”

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde vatandaşların güçlü bir destekle Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerine inandıklarını ifade eden Katırcıoğlu, “Aile ve Gençlik Bankası’nı kuracağız. Aile Koruma Kalkanı Programıyla ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler başta olmak üzere aile bireylerine istihdam sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.