Darıca'da, bir şahıs otobüsten indikten sonra husumetlisi tarafından tabancayla vurulmasıyla korkunç bir olay yaşandı. İnciden, Darıca Bağlarbaşı Mahallesi Alife Sokak üzerinde meydana geldi.

Olayın kurbanı olan E.T., sol bacağından ve sol el baş parmağından tabancayla vuruldu. Yaşadığı acıya dayanarak, hemen harekete geçen E.T., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi ve yardım istedi. İhbar üzerine sağlık ekipleri ve polis hemen adrese yönlendirildi.

Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından sedyeyle ambulansa taşınarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. E.T.'nin hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek soruşturma başlattı. Yaralının ifadesine başvuran polis, E.T.'nin Aşıroğlu Caddesi'nde otobüsten inip evine doğru yürüdüğü sırada husumetlisiyle karşılaştığını ve bu kişi tarafından tabancayla vurulduğunu öğrendi. Şaşırtıcı bir şekilde, yaralanan şahsın 2 buçuk kilometrelik mesafeyi yürüyerek kendi evine ulaştığı belirtildi.

Olayın ardından polis ekipleri, husumetlisi hakkında yakalama çalışmalarına başladı.