Hafta başında Başiskele Spor Salonu’nda düzenlenen Kocaeli U11 - U13 Güreş il seçme müsabakalarında Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcuları; 48 kg’da Çağlar Reşitoğlu, 62 kg’da Ahmet Şimşek ve 68 kg’da Yakup Korur üçüncü olarak önemli başarı elde ettiler.

BAŞARILI OLDULAR

İl seçmelerinde kürsüye çıkan genç güreşçiler şimdi hedeflerini yükselterek ülke çapında yapılacak karşılaşmalarda ilimizi başarıyla temsil etmek istiyorlar. Bundan sonra ilk olarak Kocaeli il karması takımı ile Ankara’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecekler.

GELECEK VAAT EDİYORLAR

Kulüp antrenörü Veysel Şirin konuyla ilgili yaptığı açıklamada “gençlerimizin güreşe olan ilgisini kulübümüzde değerlendiriyoruz. Onları ata sporumuz olan güreşe kazandırıyoruz. Son yıllarda minder ve yağlı güreşlere ilgi olması bizleri sevindiriyor. Çok yetenekli ve gelecek vaat eden sporcularımız var.

BAŞKAN SÖĞÜTE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt sporcularımıza her zaman destek olup imkanlar sunuyor. Kendisine spora ve sporcularımıza verdiği destekler için teşekkür ederken sporcularımızın aldıkları başarılı derecelerle de karşılığını gösteriyoruz” diyerek görüşlerini dile getirdi.