Kocaeli’nin tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok’un oğlu Alperen’in düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünyaevine girdi. Canan-Kemal Koçak çiftinin güzeller güzeli kızı Özlem ile Sevilay-Avni Gözütok çiftinin yakışıklı oğlu Alperen’in düğün töreni Derince de gerçekleştirildi.

Düğün törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Saadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve bir dönem bakanlık görevinde de bulunan Fikri Işık, siyasi parti il ve ilçe başkanları, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşunun yöneticileri, iş adamları, sanayiciler ve binlerce insan katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle salon kapasitesi yetersiz kaldı.

GÖZÜTOK MİSAFİRLER İLEYAKINDAN İLGİLENDİ

Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, gelen misafirlerle yakından ilgilendi. Düğün töreninde Erzurum Bar Ekibi’de bir gösteride bulundu. Gelin ile damat meşale ve alkışlarla salona girdi. Gözütok, bu güzel ve özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese can-ı gönülden teşekkür ettiğini belirtip mutluluğunu dile getirdi.