İftara, Kocaeli  Büyükşehir  Belediye  Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, Alperen Ocakları İl Başkanı Fatih Ekmekçioplu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, programda yaptığı konuşmada, Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yılında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Küpçü, Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden giderek Kocaeli Üniversitesi önünde aşevi kurduklarını ve her gün üç bin kişiye yemek ikram ettiklerini belirtti.

 yere sahip olduğunu ve intikamımızı alacağımızı biliyoruz" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu da Muhsin Yazıcıoğlu ile tanışma şerefine nail olduğunu ve onun vatan, millet ve bayrak sevdalısı bir lider olduğunu vurguladı. Tipioğlu, Yazıcıoğlu'nu ve tüm şehitleri rahmetle andı.

Tahir Büyükakın ise, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk siyasetine kazandırdığı miras kutlu bir mirastır. O ve onun gibi vatan evlatları sayesinde milletimiz ilelebet payidar olacaktır" ifadelerini kullandı.