AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın 165’incisi dün Ankara’da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’den de; AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan katılım sağladı. AK Parti Milletvekilleri Veysel Tipioğlu, Sadettin Hülagü ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın toplantı sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak tekrar atanan Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

TALUS: "HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, Genel Merkez'de düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katıldık. Hayırlara vesile olsun” dedi.

BÜYÜKAKIN’DAN KURUM’A ZİYARET PAYLAŞIMI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın sosyal medya ,hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ettik. Bakanımıza her zaman olduğu gibi şehrimize ve bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.