31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından  İlçe Danışma Meclisleri’ni gerçekleştiren  AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı daha sonra İl Danışma Meclisleri’ni tamamladı. AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye Buluşmaları adı verilen toplantılar, bu ay sonunda tamamlanacak. AK Parti’nin kongre takvimine göre, belde ve ilçe kongreleri Ekim’de başlayacak, Ocak 2025’te tamamlanacak. Aralık ayında başlayacak il kongreleri ise önümüzdeki yıl Mart ayına kadar sürecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus İl Yönetim Kurulu Toplantısında Kocaeli’nin kongre takvimini paylaştı.

“HASSASİYET VE TİTİZLİKLE YÜRÜTECEĞİZ”

Talus konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “ Her ne kadar tam olarak istediğimiz gibi sonuçlanmasa da Kocaeli’de başarılı bir Yerel Seçimi geride bıraktık, seçim boyunca azami gayretle sahada ter döken tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde İlçe Kongreleri sürecimiz var, delege seçimlerimizle başlayan süreci hassasiyet ve titizlikle yürüteceğiz, her bir teşkilat mensubu kardeşimizin hukukunu korumaya gayret göstereceğiz.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ”

Kongre Takvimimizin resmileşmesiyle beraber kongrelerimizi yapmaya başlayacağız, teşkilat hafızamızı ve tecrübemizi kaybetmeden aramıza yeni arkadaşlarımızı da dahil ederek gücümüze güç katacağız. AK Parti siyaset anlayışında istişare kültürü ile yol almak şiarımızdır, her bir yol arkadaşımızın görevi ne olursa olsun Partimiz ve Ülkemiz için canla başla çalışmaya devam edeceğine eminim. Kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını, teşkilatımıza güç katmasını temenni ediyorum. İlçe Kongrelerimizin ardından İl Kongremizi de yaparak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.