Kocaeli’nin başarılı iş kadınları ile kadın yöneticilerinin bir araya gelmesiyle 2017 yılında, iş kadını Nilgün Yılmaz başkanlığında kurulan Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER)’in 3. Olağan Genel Kurul toplantısını geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmişti.

Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda Nihan Çakıcı KOİDER'in yeni yönetim kurulu başkanı, Başkan yardımcısı ve Ticari İlişkiler Komisyon Başkanı Dilber Yalçın, Eğitim Komisyonu Başkanı Şennur Zengin, Girişimcilik Komisyon Başkanı Esma Şengüler, Üye İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı Tuba Aydın, Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı Ayşe Sayan ve Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Sevim Baymak da yönetim kuruluna seçilen üyeler oldu.

“DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

KOİDER’in yeni yönetim kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Dernek yönetimi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yeni projelerimizden konuştuk, samimiyeti ve destekleri için çok teşekkürler” denildi.