KOİDER, Başkan Büyükakın'ı ziyaret etti

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’nin yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti

KOİDER, Başkan Büyükakın'ı ziyaret etti
KOİDER, Başkan Büyükakın'ı ziyaret etti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’nin başarılı iş kadınları ile kadın yöneticilerinin bir araya gelmesiyle 2017 yılında, iş kadını Nilgün Yılmaz başkanlığında kurulan Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER)’in 3. Olağan Genel Kurul toplantısını geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmişti.

KOİDER, Başkan Büyükakın'ı ziyaret etti

NİHAN ÇAKICI BAŞKAN OLDU

Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen oylama sonucunda Nihan Çakıcı KOİDER'in yeni yönetim kurulu başkanı, Başkan yardımcısı ve Ticari İlişkiler Komisyon Başkanı Dilber Yalçın, Eğitim Komisyonu Başkanı Şennur Zengin, Girişimcilik Komisyon Başkanı Esma Şengüler, Üye İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı Tuba Aydın, Kurumsal Organizasyon Komisyonu Başkanı Ayşe Sayan ve Sosyal Sorumluluk Komisyonu Başkanı Sevim Baymak da yönetim kuruluna seçilen üyeler oldu.

KOİDER, Başkan Büyükakın'ı ziyaret etti

“DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

KOİDER’in yeni yönetim kurulu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti. Dernek yönetimi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Yeni projelerimizden konuştuk, samimiyeti ve destekleri için çok teşekkürler” denildi.

KOİDER, Başkan Büyükakın'ı ziyaret etti

08 Nis 2023 - 16:28 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.