-

AK Parti'den Seyir Mobil'e ziyaret

Derince’de araç takip ve filo yönetim sistemleri üzerine hizmet veren Seyir Mobil, AK Parti'yi ağırladı

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve ilçe yöneticileri Seyir Mobil’i ziyaret etti. Araç takip ve filo yönetimi hakkında bilgi alan heyet Seyir Mobil’i inceledi. Ziyarette konuşan Seyir Mobil Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Küçük, “Teknolojinin verdikleriyle yetinmeyip, kendi milli değerleri ile kendi teknolojilerini üretmeye karar verdiklerini belirten Yakup Küçük, araç takibi, kapsamlı filo yönetimi, dijital takograf veri indirme, soğuk zincir takibi, dorse eşleşme, kalan sürüş takibi gibi hizmetler ile bugün, ülkemizin dört bir yanına, hatta sınırların da ötesine hizmet sunuyoruz” dedi.

09 May 2023 - 15:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.