- G:

Derince Akademi Kupası ülkede ses getirdi!

Belediye Derincespor Kulübü tarafından organize edilen ve alt yapı antrenörlerinden Dilaver Kayacık’ın koordinatörlüğünde düzenlenen Derince Akademi U-11 Kupası muhteşem maçlara sahne oldu. Dilaver Kayacık büyük bir özveri ile organizasyonda başı çektiği ve ülke genelinde adından söz ettiren turnuvada kürsünün zirvesinde finalde Fenerbahçe’yi mağlup eden Beşiktaş yer aldı

Seneye daha kapsamlı bir turnuva yapılması planlanırken bu yılki organizasyona Kocaelispor, Belediye Derincespor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Sakaryaspor, Pendikspor, Ümraniyespor, Darıca Gençlerbirliği, Karagümrük ve Tuzlaspor takımları iştirak etti. Derince Stadı Çim Sahası’nda gün boyu süren etkinlikte temel amaç çocukların bir arada sosyal olunmasının sağlanmasıydı. Son derece başarılı şekilde düzenlenen Derince Akademi Kupası’na katılım gösteren takımlar, başta genç antrenör Dilaver Kayacık olmak üzere emek sarf eden herkese teşekkür etti ve önümüzdeki şampiyonaya da seve seve katılacaklarını dile getirdi. 

03 May 2023 - 11:00 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.