- G:

Hürriyet imzalı kumanyalar tepki çekti

Seçim sandık görevlilerine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet imzalı dağıtılan kumanyalar tepki çekti. Seçim kurulu görevlileri gelen itirazlar üzerine dağıtımı durdurdu

Hürriyet imzalı kumanyalar tepki çekti
Hürriyet imzalı kumanyalar tepki çekti
+2
Büyütmek için resme tıklayın

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sabah saatlerinde başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösterdiği seçime, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet logolu kumanyalar damga vurdu. Seçim günü sandık görevlilerin kumanyalarının sorumluluğunu Kocaeli Valiliği üstlendi. İlçelerde de belediyeler kendi sınırları içinde sandık görevlilerine kumanyalar dağıtıyor.

BÜTÜN İLÇELERDE DAĞITILIYOR

Diğer belediyeler logosuz poşetler ile sandık görevlilerine kumanya dağıtırken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in isminin ve imzasının olduğu poşetler tepki çekti. Seçim günü hala kendi reklamını yapmanın derdinde olan Hürriyet’e vatandaşlar tarafından tepki gösterildi. AK Partili okul görevlileri dağıtıma itiraz etti. İtirazlar üzerine seçim kurulu üyeleri logolu poşetlerin dağıtımını durdurdu. Hürriyet'in tüm ilçelere logolu poşetler gönderdiği ve hemen hemen tüm okullarda bu logolu poşetler dağıtıldığı için gerginlik çıktığı edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Hürriyet imzalı kumanyalar tepki çekti
Hürriyet imzalı kumanyalar tepki çekti

14 May 2023 - 13:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.