- G:

O tartışmadan şok görüntüler

Şehir Hastanesi Yolu üzerinde yapılacak çalışmalarda programları çakışan Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi işçileri arasında sabah saatlerinde gerginlik yaşanmış ve bu gerginlik fiziksel kavgaya dönüşmüştü. Olaylarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Büyütmek için resme tıklayın

Şehir Hastanesi Yolu üzerinde yapılacak çalışmalarda programları çakışan  Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi işçileri arasında sabah saatlerinde gerginlik yaşanmış ve bu gerginlik fiziksel kavgaya dönüşmüştü. Olaylarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde AK Parti İzmit Meclis üyesi İbrahim Efe’nin yere düştüğü anlar kaydedildi.

25 Nis 2024 - 13:26 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.