İzmit Kent Meydanı'nda festival heyecanı başladı

Kentin ekonomisine hareket getirmek ve KOİDER üyelerinin ticari ilişkilerini geliştirmek için bu yıl üçüncüsü düzenlenen festival İzmit Kent Meydanı'nda başladı.

İzmit Kent Meydanı'nda festival heyecanı başladı
İzmit Kent Meydanı'nda festival heyecanı başladı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıda bulunduğu İzmit Kent Meydanı'ndaki festivale Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanvekili Volkan Yılmaz, KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz, KOİDER yönetici ve üyeleri, KOTO yöneticileri, firma sahipleri ile vatandaşlar katıldı.

“KADINLARIMIZA DESTEK OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın eşi Figen Büyükakın ile birlikte stantları gezerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Bu tarz etkinliklerin mümkün olduğu kadar bu mekanda yapılmasına devam edileceğini belirten Büyükakın, “Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kişisel gelişimlerini desteklemek için sivil toplum kuruluşlarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak kadının iş hayatında birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olduğunu burada da gördük. Merkezine kadını alan ve gelecek nesillere girişimci ruhu aktaran kadınlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

İzmit Kent Meydanı'nda festival heyecanı başladı

“BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ PROJELER ÜRETİLDİ”


KOİDER Kurucu Başkanı Nilgün Yılmaz ise “KOİDER, 20 Aralık 2017 tarihinde, alanında başarılı olan iş kadınlarının bir araya gelmesiyle, kadının iş hayatında birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olabileceği düşüncesiyle, merkezine kadını ve gelecek nesilleri alarak kurulmuştur. KOİDER, bugün 55 girişimci kadından olan üyeleriyle birlikte dört yıl gibi kısa bir sürede kadınların sosyal ekonomik ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla birbirinden önemli projeler üretmeyi başarmıştır. Bu yıl üçüncüsünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediğimiz projemizde derneğimizin üyesi girişimci kadınların firmalarını tanıtma ve sıcak ürün satışı gerçekleştirebildikleri içerisinde çeşitli etkinliklerin ve eğlencenin yer aldığı tüm şehrin ilgisini çeken üyelerimizin ticaretini geliştirmeyi hedefleyen bir alışveriş festivali organizasyonudur” şeklinde konuştu.

EMRE KAYA SAHNE ALACAK


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıda bulunduğu festivalde dopdolu bir program davetlileri bekliyor. Farklı firmalar tarafından yaklaşık 15 standın açıldığı festivalde, kostüm defileleri, bando gösterisi, workshoplar ve ücretsiz halk konseri gerçekleştirilecek. 21 Mayıs Cumartesi günü ünlü sanatçı Emre Kaya İzmit Kent Meydanı’nda sahne alacak. 22 Mayıs Pazar günü ise Dj Ali Taş 90’lar şovuyla İzmitlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

İzmit Kent Meydanı'nda festival heyecanı başladı

21 May 2022 - 19:41 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.