MHP'li Yasin Dükmen'den Meral Akşener'e tarih dersi

MHP Kocaeli Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasin Dükmen , İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tarih dersi verdi.

MHP'li Yasin Dükmen'den Meral Akşener'e tarih dersi
Haber albümü için resme tıklayın

Sosyal Medya hesabından Meral Akşener'i eleştiren Yasin Dükmen ,  ABD Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake'nin önce Akşener’i sonra Buldan’a ziyaret'ini örnek vererek eleştirelerde bulundu.

Sayın Akşener geçen gün İttihat Terakki’den örnek vermiş fakat eksik ve yanlış örneklendirme yapmış,örnek verilmesi gereken duruşlarını yanlış aktarmış,örneği önce devlet çökmesin diye ödedikleri bedel,ateşin ortasına atılmaları üzerinden vermeliydi..


İktidara gelmeleri daha sonra!


Enver Paşa İtalyanlarla Libya cephesinde gönüllü milis savaşı vermek yerine,büyükelçilerini her gün ağırlayıp üstüne birde vatanseverlik edebiyatı yapmadı hiç,her türlü bedeli göze aldı sayın Akşener..
Talat paşa bugün yol yürüdüklerinizle(Canan Kaftancıoğlu vb)mücadele etti bedelini feda-i vatan ederek canıyla ödedi…


İlla tarihten bir örnek arıyorsanız kendinize,Ali Kemal’i örnek alın o’da İngilizlerle çok haşır neşirdi!
Merakınızı gidermek için yazıyorum Allah muhafaza dün olduğu gibi bugün veya yarın devletimiz bir çıkmaza düşerse o ittihatçı ruh milliyetçi ülkücü harekette fazlasıyla var!


(Abd büyükelçisi Flake’den bugün önce Akşener’e sonra Buldan’a ziyaret )

MHP'li Yasin Dükmen'den Meral Akşener'e tarih dersi

23 May 2022 - 19:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.