AK Parti 27 Mayıs’ı unutmadı

AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Dr.Şahin Talus, 27 Mayıs Demokrasi Darbesi’nin yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleşen ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı’nca hazırlanan ortak açıklamada İl Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe yöneticiler de yer aldı. Demokrasimize ve irademize düşman olan şer odaklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten Talus, şunları söyledi:

27 MAYIS DEMOKRASİ DARBESİ YIL DÖNÜMÜ BASIN AÇIKLAMASI


“Aziz Milletimiz, medeniyet tarihi boyunca türlü fedakarlıklarla devlet olarak kalmak uğruna birçok bedel ödemiştir. Bağımsızlığı uğruna her şartta mücadele eden Milletimiz, hukukun ve demokrasinin vesayet altına alındığı birçok dönemden geçmiş ve bu günlere gelmiştir. Vesayet, hüküm sürdüğü her dönemde haksız ve hukuksuz olarak masum insanların kanına girmiş, vatansever milletin evlatlarını postallarıyla ezmiştir.

Türkiye birçok kez darbelere maruz kalmıştır. Bu darbeler milletimizin bünyesindeki demokrasi, ekonomi, insan hakları, sivil ve sosyal hayat unsurlarına zarar vermiştir.

27 May 2022 - 12:15 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.