Serap Çakır istifa etti

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, il başkanlığı görevinden istifa etti

Serap Çakır istifa etti
Serap Çakır istifa etti
Haber albümü için resme tıklayın

Gelecek Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın istifasından sonra il başkanı olarak atanan Serap Çakır, bu görevinden istifa etti. Çakır, istifasını kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Çakır, partideki görevinden ayrıldığını fakat üyelikten ayrılmadığını şu sözlerle duyurdu:

“Yaklaşık 10 aydır büyük bir onurla yürüttüğüm Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunuyorum.
Partimizin bir üyesi ve gönüllüsü olarak üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Partime zarar vermemek adına detaylı bir açıklama yapmaya gerek görmüyorum. Başta Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere; bu süreçte emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, gönüllülerimize ve Kocaelili hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Serap Çakır istifa etti
Serap Çakır istifa etti

27 May 2022 - 13:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.