KOTO üyesi Sigortacılar, Sigorta Haftası’nı kutladı

Kocaeli Ticaret Odası sigorta acenteleri, Sigorta Haftası’nı kutlamak için kahvaltıda bir araya geldi. İlginin yoğun olduğu programda, sigortalılık bilincine dikkat çekilerek, ‘sigorta acenteden alınır’ çağrısı yapıldı

 Kocaeli Ticaret Odası, 23- 29 Mayıs Sigorta Haftası dolayısıyla, bu sektörde faaliyet gösteren üyelerini kahvaltıda buluşturdu. KOTO Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen, KOTO Başkanı Necmi Bulut, 22. Meslek Komitesi Meclis Üyeleri Medet Aydın, Nazan Topdemir Bülbül, Komite Başkan Yardımcısı Nurgül Moldur, Komite Üyeleri Cem Serhat Dayanç ve Önder Dükmen ile birlikte ev sahipliği yaptığı organizasyona, Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği (KOSAD) Başkanı Bülent Yılmaz, dernek yönetimi ve sigorta acenteleri yoğun ilgi gösterdi.

KOTO üyesi Sigortacılar, Sigorta Haftası’nı kutladı

SİGORTA ACENTEDEN ALINIR

Sigortalılık bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen kahvaltıda misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Bulut, sigortalılık bilincinin arttırılmasına katkı sunmak için KOTO ve Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktarırken, sektör üyeleri ise, “Sigorta acenteden alınır” vurgusu yaptı. 

KOTO üyesi Sigortacılar, Sigorta Haftası’nı kutladı

KOTO üyesi Sigortacılar, Sigorta Haftası’nı kutladı

29 May 2022 - 11:14 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.