Büyükakın: Samimi söylüyorum bu işleri bırakın

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi ve İzmit Muhtarlar Derneği’nden istifa eden 37 muhtar, yeni bir oluşum kurmak için bir araya gelmesi hakkında yaptığı konuşmada, ““Dernekler kuruyorsunuz, bozuyorsunuz, sonra tekrar kuruyorsunuz. Mevzu vatandaşın razı olması. Samimi söylüyorum bu işleri bırakın” dedi.

Büyükakın: Samimi söylüyorum bu işleri bırakın
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi ve İzmit Muhtarlar Derneği’nden istifa eden 37 muhtar, yeni bir oluşum kurmak için harekete geçti. İlk olarak İzmit Muhtarlar Platformunu kuran, 37 muhtar önümüzdeki süreçte dernekleşmeye yöneleceği duyuruldu.

“O EMANETE İHANETİN AFFI YOK”


Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 472 muhtara dizüstü bilgisayar dağıtımı için bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada süreç ile ilgili, “Dernekler kuruyorsunuz, bozuyorsunuz, sonra tekrar kuruyorsunuz. Mevzu vatandaşın razı olması. Samimi söylüyorum bu işleri bırakın. Vatandaşın rızasını alamazsanız yalancı şahinlik fayda etmez. Bu milletin emanetini teslim alıyorsanız, o emanete ihanetin affı yok. Önce kendime söylüyorum: herkes aklını başına toplasın. Bilgisayar verdik, sandalye verdik. Bunları biliyorsunuz, ben de size babamın malını vermiyorum. Muhtarlar olarak hizmet ediyorsunuz, o hizmet nitelikli olsun. Bu bilgisayarlar size vatandaşa hizmet edin diye veriliyor” dedi.

Büyükakın: Samimi söylüyorum bu işleri bırakın

08 Haz 2022 - 08:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.