MHP’den Şener Söğüt’e Lütfü Türkkan Sitemi

Körfez’in tanınmış simalarından olan Gülşen Polat öncülüğünde kurulan ve Zehra Demirbaşın da ortağı olduğu “Boutique” isimli mağazanın açılışı Lütfü Türkkan ve Şener Söğüt bir arada görüntülendi.

MHP’den Şener Söğüt’e Lütfü Türkkan Sitemi
MHP’den Şener Söğüt’e Lütfü Türkkan Sitemi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İYİ Parti Körfez İlçe yönetiminde bir dönem teşkilat başkanlığı yapan Tugay Polat’ın eşi Gülşen Polat ile birlikte yine İYİ Partili Zehra Demirbaş’ın ortak olarak hizmete açtığı G&Z Boutique açıldı.

Açılıştan daha önemlisi Şehit ailesine hakaret, küfür eden Lütfü Türkkan'ın uzun süredir görünmediği ve bu açılış nedeniyle Protokol ve Körfez Belediye Başkanı Şener söğütle birlikte görüntülenmesi oldu.

Açılışa katılan isimler arasında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti Derince İlçe Başkanı Ramazan Tuna,  CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, DEVA Parti Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt, KTO Başkanı Recep Öztürk vardı.

MHP'nin görüntülerden rahatsızlık duyduğu ve rahatsızlığın Şener Söğüt'e iletildiği gelen haberler arasında. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt'ünde hassasiyet göstererek Sosyal medya paylaşımlarını kaldırdığı bilgisi konuşuluyor. Görüntülerde rahatsızlığı yüzünden okunan Şener Söğüt bu davranışından dolayı takdir topladı.

Bilindiği üzere İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan Bir şehit ailesine küfür ederek kamu oyundan yoğun tepki almıştı. Video'nun yayımlanmasının ardından uzun süredir görülmeyen Lütfü Türkkan Körfez İlçesinde  G&Z Boutique firmasının açılışında görüntülendi. 

11 Haz 2022 - 19:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.

03

Erdoğancı - Körfezde mhp’yi kaale almak ak partimizi geri plana atar. %2 oy oranı olan bir partiyi kaale almamak lazım biz zaten körfezde silme galip geliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 16:12
04

Yanlız Kurt - @Erdoğancı 03 nolu yoruma cevabı: Hainsiniz olm siz biz olmasak vatan elden gidiyordu körfez de mhp mi kalee alınmıcak deneyin görün bakalım hadi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 16:45
02

Kürşat Atılgan - Sizin mantığınıza göre bahçelinin erdoğana selam vermemesi lazım

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 12 Haziran 00:49
01

Derinceli - Lütfü türkkanı sizin yaptıklarınız ile kıyaslarsak suçsuz günahsız bir insan olarak aklanır. Bu pkk p.. lerini haburdan içeri sokanlar sizlersiniz megri megri leri bas bas bağırıp söyleyenler yine sizlersiniz. Hatta daha dune kadar iyi partiyi kovalayıp mhp teskilatinda sırf yönetime girebilmek için yalakalik yapanlarida biliyoruz. Utanma duygusu olmayan şeref yoksunu insanciklar sizleri çok iyi biliyoruz onurunuz ile yaşayın birazcık ölünce arkanızdan şerefsizin biri idi demesinler. Menfaatçi ülkücüler sizi sirf biyerlere gelebilmek sayginlik kazanmak icin kendinizi satmayin lütfü kadar ülkücü olun durusunuz olsun birazcık

Yanıtla . 1Beğen . 1Beğenme 12 Haziran 00:01