Çakar’dan Ayaz’a “Neyin kafasını yaşıyorsunuz”

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Fethiye ve İstiklal Caddesi’ndeki çalışmalar hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Çakar yaptığı açıklamada, “Siz, neyin kafasını yaşıyorsunuz?” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz’ın Fethiye ve İstiklal Caddesi’ndeki çalışmalar hakkında basına yansıyana açıklamalarına  CHP İzmit Başkanı Hakan Çakar yanıt verdi. Çakar yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Fethiye ve İstiklal Caddesi’nde bitmek üzere olan çalışmalar için, ‘Böyle giderse Büyükşehir olarak Fethiye’ye gireriz’ demiş. Hasan bey, siyasetin bu ülkede yarattığı torpilli temsilcilerinden biri olmak dışında hiçbir fonksiyonu  bulunmayan siz; Hangi hak ile böyle bir tehdit dolu açıklama yapabiliyorsunuz? Siz, neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ayaklar altına aldığınız hukukun hangi kavramına sığdıracaksınız bu şuursuz açıklamanızı?

“HAVALİMANINA GİRMEYE NE DERSİNİZ”


Son zamanlarda bu tür şovenist ve popülist çıkışlarınız, dikkat çekiyor. Yaklaşan seçimlerde bir yerlere monte edilebilmek için kimlerin gözüne girmeye çalışıyorsunuz? Fethiye Caddesi ve İstiklal Caddesini merak etme orada işler tıkır tıkır işliyor. Kentimizde hala adı dışında hiçbir varlığı bulunmayan, atıl durumda bulunan Cengiz Topel Havalimanı’na girmeye ne dersiniz? Pek tarzınız olmayan bir hareket ile, kentimize hizmet etmiş olursunuz belki.

“HALKIN ÇIĞLIKLARINI GÖRÜN”


Şehir Hastanesine girmeye ne dersiniz? Öyle ya, açılışından çok açılış erteleme haberlerine alıştığımız hasta garantili bir Şehir Hastanesi inşaatımız var ve yokmuş gibi alıştırdınız insanlarımızı. İzmit Belediyesi’ni beceriksizlik ile suçladığınız Cedit Mahallesine girin ve mağduriyete mahkum ettiğiniz halkın çığlıklarını görün.

“DAĞ FARE DOĞURDU”


Hani Şubat/2021’de temelini atacağınız Cedit Mahallesine , Bakalım girebiliyor musun? Basından ahkam kestiğin gibi! Betona boğup aylarca geciktirdiğiniz “dağ fare doğurdu” misali Yürüyüş Yolu’na gir de eseriniz ile övün. Körfez ilçemize sular altında pazara gir, halkı dinle. Akaryakıt istasyonuna gir, fiyatları gör. Ama belediyenin parası ile değil, cebinden al akaryakıtı. Döviz bürosuna, kuyumcuya gir. Ülkemizin para birimini nasıl değersizleştirdiğinizi gör. Hasan Ayaz, amacına gazete manşetleri değil, çalışmak ulaştırır. Maaşını, basın demeçleri ve CHP düşmanlığı için almadığının bilincine var, bu işleri basın danışmanlarına bırak ve asli görevini yap”

21 Haz 2022 - 15:57 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.