Ak Parti İzmit'in danışmasında arbede

AK Parti İzmit İlçe Danışma Toplantısı’nda Sanayi Mahalle Muhtarı İsmail Moğultay AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye zarf vermek istedi. Zarfa izin verilmeyince kavga çıktı.

Ak Parti İzmit'in danışmasında arbede
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Parti İzmit İlçe Danışma Toplantısı hakkında günler öncesinde paylaşımda bulunan Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay, gerekli soruları sormanın şart olduğunu söyleyerek konuşacağını ifade etmişti. Moğultay bugün danışma toplantısının gerçekleştiği Mevlana Kültür Merkezi’ne elinde zarfla geldi ve toplantı bitişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye zarfı uzatmak istedi. Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in şoförü olduğu öğrenilen Yahya isimli şansın Moğultay’ın zarfı uzatmasına engel olmaya çalışmasının ardından AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Yusuf Taşer’in de Moğultay’a müdahale etmesinin ardından kargaşa çıktı. 

KAPI KIRILDI

Sanayi Mahallesi Muhtarı İsmail Moğultay ile partililer arasında çıkar arbedenin ardından ise talihsiz bir kaza meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir genç arbedenin ardından yürürken arkasını döndüğünde ise kafasını kapıya vurdu. Kapı vurmanın hızıyla kırılırken, olay yerine sağlık ekipleri istendi. Bir süre partililer tarafından bekletilen genç sağlık ekipleri tarafından müdahaleyi ise kabul etmedi. Dişlerinde sıkıntı olduğu öğrenilen genç oradan daha sonra uzaklaşarak ayrıldı.

21 Haz 2022 - 16:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.