Yıldızlı: HDP kongresine benim şerefli, onurlu yöneticilerimi de bizzat ben gönderdim

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı HDP Kongresi’ne katılan CHP’li yöneticilerle ilgili olarak, “HDP, TBMM’de temsil edilen bir partidir. Meclis Grup Başkanvekili bize davetiye göndermiştir; benim şerefli, onurlu yöneticilerimi de bizzat ben gönderdim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (  CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı bugün haftalık basın açıklamasında il yöneticileriyle birlikte basınla buluştu.

“BEN GÖNDERDİM”


İl Başkanı Harun Yıldızlı, HDP kongresine giden CHP’li yöneticiler ile ilgili, “ AKP İzmit Danışma Meclisi’nde yapılan konuşmalara yönelik olarak da konuşan Yıldızlı, “Bizler kökleri Kuva-i Milliye’ye dayanan bir partiyiz. CHP, bu ülkenin birleştirici gücüdür. Herkesle görüşen, bütün siyasi partilerle görüşebilen tek parti CHP’dir. Hafta sonu yapılan HDP kongresine katılımla ilgili birçok söylemde bulundu bazı siyasi parti mensupları. Biz oraya yöneticilerimizi gönderdik. Bize davet gelen her yere ya çiçeğimiz, ya yöneticilerimiz ya da ben katılırım. Şerefli yönetici arkadaşlarımızı ben gönderdim. CHP’lilerin her biri şereflidir. PETKİM’i, SEKA’yı, şeker fabrikalarını sattıkları gibi bizim hiçbir bireyimiz satmaz. Süleyman Şah türbesinde mevcut iktidar sahipleri tarafından toprak kaybı oldu. yerel seçim öncesi okunan mektupları okuyanları unutmadık. Fitne fesattın toplumumuzda hiçbir yeri yoktu. 20 yıllık iktidarlarında kin ve nefretten başka hiçbir şey ekmediler. Benim şerefli yönetici kardeşlerimi nasıl Memleket Partisi’nin kongresine gönderdiysek, HDP’ye de katılmışlardır, ayrılmışlardır” dedi.

“BENİM ŞEREFLİ, ONURLU YÖNETİCİLERİMİ BİZZAT BEN GÖNDERDİM”


Yıldızlı, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Mevcut siyasi iktidarın konuşacak başka bir şey kalmadığı için ya FETÖ ya da terör örgütü diyecek. Geçen hafta sokağa inelim dedik. Tık yok. Bir tanesini görmedik. Halk ne dedi duydunuz. Pazardan 400 lira ile alışveriş yapma çabası… Artık çeyrek karpuzun satıldığını görüyoruz. 400 lira bir şey alınamayacağını gördünüz. Halkı saf zannediyorlar. Halk saf değil; her şeyi görüyor. Yerel seçimler öncesini, Süleyman Şah Türbesi’ni unutmadık. MİT’in aradığı adamı TRT buldu getirdi ekrana çıkardı. HDP, TBMM’de temsil edilen bir partidir. Meclis Grup Başkanvekili bize davetiye göndermiştir; benim şerefli, onurlu yöneticilerimi de bizzat ben gönderdim.

# CHP

22 Haz 2022 - 09:04 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.