Ellibeş, “Kaçmadık, kaçmayacağız”

AK Parti 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Enflasyonun yüksek olduğu bir dönemde de milletimizin yanında olduk. Kaçmadık, kaçmayacağız. Yüzümüzü kızartacak bir suçumuz yok” dedi

Ellibeş, “Kaçmadık, kaçmayacağız”
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, ilçe danışma meclis toplantılarını geçtiğimiz hafta tamamladı. İlçe danışma toplantılarını tamamlayan AK Parti, 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısını ise Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Daha önce 13 Mart tarihinde yapılması gereken danışma topalantısı, kötü hava koşulları nedeniyle ertelenmişti. Genel Merkez Sekreteri Fatih Şahin’in bugünkü danışmaya katılacağı açıklanmıştı. Ancak son anda program değişikliği nedeniyle toplantıda yer almayacağı öğrenildi.

GENİŞ KATILIM

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı’nın 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısına İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Ozan Denli, Cumhurbaşkanlğı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanı, parti yöneticileri, eski il başkanları ve partililer katıldı. Divan Başkanlığını Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel gerçekleştirdi. Konuşmalar öncesi parti çalışmalarını anlatan bir video yayınlandı.

“TEMELİMİZ SAĞLAM”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar sorumluluk almış, ülkemiz için gerekli çalışmalara katkı sunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir önceki danışma meclisimizden bugüne kadar geçen sürece çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Seçime hazırlıklı olma konusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Teşkilatımızın her üyesi dimdik ayakta durarak çalışmalarını sürdürdü. Bizi farklı kılan şey budur. Temelimiz sağlam. Biz de çalışmalarımız ile partimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Biz milletimizden aldığımız güç ile bugünlere geldik. Pandemi süreci de dahil olmak üzere ayak basılmadık yer bırakmadık. Milletimiz ile buluşmanın fırsatını oluşturduk. Pandemide ki sıkıntıları unutmadık. Ders çıkartmamız gerekiyor.

“YÜZÜMÜZÜ KIZARTACAK SUÇUMUZ YOK”

Enflasyonun yüksek olduğu bir dönemde de milletimizin yanında olduk. Kaçmadık, kaçmayacağız. Yüzümüzü kızartacak bir suçumuz yok. Muhalefet bir pazara çıkın diyerek anlamsız cümleler kuruyor. Anlamakta zorlanıyorum. Meclisin ara verdiği dönemler dahil milletvekillerimizin her biri her hafta bir ilçede milletimiz ile bululuşuyor. Hani karşılaşamıyoruz diyorlar yaa. Onlara yılın 3 pazarını bırakıyoruz. Onlar ne derse desin biz inandığımız yolda liderimiz ile birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu irademizi sandığa yansıtacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Son nefesimize kadar buradayız ve Recep Tayyip Erdoğan ile birlikteyiz. Onlar milletin aklı ile alay etmenin arayışı içerisinde. Tutması mümkün değil.

“ONLARI PROJESİ YOK”

Güneş balçık ile sıvanamaz. Biz, ikinci 20 yıla doğru yürüyoruz. 7’li masaya bu ülke teslim edilemez. Ortaya koydukları proje ve misyon yok. Tek yaptıkları AK Parti karşıtlığı ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Onların dışarıdaki dostları da aynı şeyi söylüyor. Sanki bu ülkeyi bu milletten daha fazla önemsiyorlar. Onlar tek derdi, Türkiye güçlü bir devlet olmasın. Bunlar yalan ve iftira ile milleti kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Programlarında İstiklal Marşı’nı bile okumaya gerek görmüyorlar.

“HER ŞEYDEN HABERİMİZ VAR”

Seçime kadar çalışmalarımızda vitesi daha da yükselteceğiz. Sizden aldığımız güç ile Kocaeli en güçlü şekli seçimlerde tekrar iradesini Cumhur İttifakı’ndan yana kullanacak.  Onların yaptırdığı anketlere inanmayın. Biz de anket yaptırdık. Zamanı gelince açıklayacağız. Belediye başkanlarımız da ayrıca tebrik ediyorum. Doğru Türk Lirası’nın alım gücü düştü. Biz de bu coğrafyada yaşıyoruz. Her şeyden haberimiz var. Anket şirketleri soruyor; bu ekonomik sorunu Millet İttifakı çözer mi? Yüzde 65’i hayır diyor. Yani çözerse yine Cumhur İttifakı çözer diyorlar” şeklinde konuştu

“GAYRETLERİMİZİ MİLLETİMİZ GÖRECEK”

Programda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Cumhurbaşkanımızın gönül belediyeciliği ile çıktığımız bu yolda 3 yılımızı hep birlikte tamamladı. Mutlu Şehir Kocaeli’yi, Başkanımız Tahir Büyükakın öncülüğünde hep birlikte inşaa ediyoruz. Bu süreçte pandemi karşımıza çıktı ama sosyal belediyecilik örneklerini hep birlikte verdik. Bu hizmetlerde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman eser ve hizmet belediyeciliğini de bir kenara bırakmadı. Birçok eseri şehrimize kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Bütün ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte şehrimize hizmet yarışına girdik. Alt yapı yatırımları bilgi ve yürek ister. Şehrimizin birçok yerinde alt yapı yatırımları yapıyoruz. Algıya değil hizmete odaklanıyoruz. 2023 seçimlerinde bu gayretlerimizi milletimiz görecek. Bu sayede ve sizin çalışmalarınız ile 2023 seçimlerini alacağımızı düşünüyorum” dedi.

“ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN”

Özlü’nün ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Pazar günü öğleden önce bir saatte bu salonu dolduran dava arkadaşlarımız olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez. Biz bir şeyler yapabiliyorsak, bu ülkeye ve şehre hizmet edebiliyorsak bunun tamamı arkamızda dağlar gibi duran teşkilatımızın sayesindedir. Geçtiğimiz 3 yılda 314 tane eser ve hizmeti tamamladık. Bu eser ve hizmetleri 4 milyar 500 milyon bedel ile yaptık. Gönüllülük esası ile çalışan hanım kardeşlerim, gençler, teşkilatımızın değerli mensupları var. Bunlar sizin sayenizde oldu. Allah sizden razı olsun.

“MİLLETİMİZE HİÇ YALAN SÖYLEMEDİM”

İbrahim Karaosmaoğlu döneminde çalışırken bize nasihatları olurdu. Tanıtım, reklam işlerini fazla düşünmeyin derdi. Biz de onun yolundan geliyoruz. Ben milletime hiç yalan söylemedim. Buradan bunu göğsümü gere gere söylüyorum. Bu milletin bir kuruşunu israf etmiyoruz. Belediyemizden kimsenin bir kuruş alacağı yok. Bizim güçlü yapımızı ilçe belediyelere de cesaret veriyor. Bu kentte bildiğimiz ve ulaşılmayana hiçbir garip yok” diye konuştu. Büyükakın konuşmasının sonunda, “Seka alanındaki eski arıtma tesisinin oraya Büyükşehir Belediye Meclisi ve idari ofisler yapma düşüncemiz var. Uygulama projesi Temmuz ayı içerisinde tamamlanacak. Bütçemiz ve şartlarımız el verirse bu projeyi değerlendireceğiz” dedi.

Ellibeş, “Kaçmadık, kaçmayacağız”

“TÜRKİYE’NİN PARTİSİYİZ”

Programın sonunda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Sandıklara, mahallesine sahip çıkan bütün parti teşkilatımıza selam olsun. Allah emeklerini ziyan etmesin. 100 yıllık hizmetler 20 yıla nasıl sahip sığdı? İşte böyle sığdı. Birliğe ve beraberliğe çok önem vererek gerekli azmi ortaya koyduk. AK Parti sadece bir parti değil aynı zamanda Türkiye’nin partisidir. Türkiye’nin gönlüne girdik, geleceği inşaa etme derdindeyiz” diye konuştu.

Ellibeş, “Kaçmadık, kaçmayacağız”

26 Haz 2022 - 12:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.