Yıldızdoğan coşkusu İzmit'te yaşandı

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın ‘Gönül Seferberliği’ adı altında organize ettiği Mustafa Yıldızdoğan konseri, bütün partilileri bir araya getirdi

Büyütmek için resme tıklayın

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın ‘Gönül Seferberliği’ adı altında organize ettiği Mustafa Yıldızdoğan konseri, İzmit Kent Meydanı’nda yapıldı. Konsere MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Büyükşehir Belediyesi İzmit Koordinatörü Hasan Ayaz, KAÇEP İl Başkanı Yudum Kaşıkçı, il ve ilçe yöneticileri ile MHP İl eski Başkanları ve partililer katıldı.

“TEK AMACIMIZ HİZMET ETMEK"

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Sizin verdiğiniz destek ve cesaret ile Kocaeli’yi her gün daha da güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda Kocaeli halkının ve MHP’li kardeşlerimin büyük katkıları var. Hepinize teşekkürü bir boç biliyorum. 3 yıldır negatif gündemlerin peşine takılmadan, kavga gündemi üzerinden siyaset yapmaya çalışanların peşine takılmadan sadece millete hizmet etmeye çalışıyoruz. Tek amacımız millete hizmet etmek. Ben bu milletin bir kuruşunu haketmediği bir yerde harcamam. Bundan emin olun” dedi.

“SİZLERİ SEVİYORUZ"

Programda konuşan bir diğer isim olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Bu konserde hep beraber eğleneceğiz. Hep koşturuyoruz ama şimdi eğlenme vakti. Seçimlere 1 sene var. Bu sürede bol bol koşturacağız. Önce bir eğlenelim, siyaseti daha sonra yaparız” diye konuştu. Son olarak konuşan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise, “Sizleri çok seviyoruz. Çünkü siz, Malazgirt’te Alparslan ile Anadolu’yu Türklere yurt edenlersiniz. Siz, İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han ile peygamber efendimizin övgüsüne mahsar olanlarsınız. Siz, Çanakkale’de diriliş destanı yazan Mustafa Kemal’in askerlerisiniz. Sizler, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in evlatlarısınız. Siz bizsiniz, bizler de siziz” dedi.

Yıldızdoğan coşkusu İzmit'te yaşandı
Yıldızdoğan coşkusu İzmit'te yaşandı
Ekli Dosyalar

27 Haz 2022 - 09:46 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.