İzmit’te simit tezgahları ihaleye çıkıyor

İzmit’te faaliyet gösteren simit tezgahları için Perşembe günü İzmit Belediyesi tarafından kiralama ihalesi yapılacak. Kira bedelleri 10 bin lira 675 lira arasında değişiklik gösteriyor

İzmit Belediyesi tarafından Perşembe günü kentin çeşitli noktalarındaki simit tezgahları kiralama ihalesi yapılacak. Belediyeden çıkan karara göre 28 adet simit tezgahı, bin lira ile 10 bin lira arasında değişen fiyatlarla, üç yıllığına kiralanacak. İzmit Belediyesi kiralayacağı simit tezgahlarının 3 yıllık kira bedellerini ise peşin alacak. Belediye bu kiralama ihalelerinden minimum 2 Milyon 900 bin TL gibi bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

EN PAHALI TEZGAH

İzmit Belediyesinin belirlediği muhammen kira ücretlerine göre en pahalı simit tezgahı Fethiye Caddesi No 36 önünde bulunan 1 nolu simit tezgahı. Bu tezgah için belediye aylık 10 bin lira muhammen kira bedeli istiyor. Belediye tarafından kiralanacak 28 simit tezgahı arasındaki en uygun kira bedelli simit tezgahı İzmit Karabaş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında. Mis Kahvaltı Dünyasının hemen önünde bulunan bu simit tezgahı için aylık KDV dahil 675 lira muhammen bedel isteniyor.

28 Haz 2022 - 15:23 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.