Pişmaniyeye zam yolda

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi ve CAN Pişmaniyeleri’nin sahibi Yaşar Can, Temmuz ayından itibaren pişmaniye ürünlerine en az yüzde 10 zam oranında yapacaklarını ifade etti

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi ve CAN Pişmaniyeleri’nin sahibi Yaşar Can, asgari ücret artış beklentisi ve pişmaniye üretimindeki ürünlere gelen zamlara dair değerlendirmelerde bulundu. Can yaptığı açıklamada, “ Şeker zammı bizi çok etkilemeyecek. Devlet bize bu konuda destek veriyor. Ama pişmaniye üretiminde kullanılan diğer ürünlere gelen zam ve asgari ücrete gelmesi muhtemel zam bizim de fiyat politikamızı yeniden belirlememize neden olacak. Üretim maliyetlerimizi her geçen gün artıyor. 1 Temmuz tarihinden itibaren pişmaniye ürünlerine zam yapacağız. Bu zam en az yüzde 10 olacak” dedi.

29 Haz 2022 - 11:55 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.