MHP Gölcük’e 174 yeni üye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Yönetimi, dün parti binasında üye katılım programı gerçekleştirdi. MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un katıldığı programda, 174 kişi partiye üye olurken son 11 günlük sürede 292 kişinin üye olduğu ifade edildi

MHP Gölcük’e 174 yeni üye
MHP Gölcük’e 174 yeni üye
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Gölcük İlçe Yönetimi, dünakşam parti binasında yoğun bir üye katılım programı düzenledi. Programda, 174 kişi partiye üye olurken son 11 günlük sürede 292 kişinin üye olduğu ifade edildi. Programa MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve yönetimi, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi, MHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, MHP eski yöneticileri, üye olacak partililer ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Gerçekleştirilen programda ilk sözü alan MHP Gölcük İlçe Başkanı Çavdar, “Sizin burada olmanız, bizi ziyadesiyle mutlu etti, güç verdiniz. İl Başkanımız Sayın Av. Yunus Emre Kurt ve başkan yardımcılarını burada ağırlıyoruz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Gölcük’e 174 yeni üye

TABELASI ARANAN BİR YERE GELDİNİZ’

MHP İl Başkanı Kurt, programda yaptığı konuşmasında “Üstat Karakoç diyor ya ‘Ellerin yurdunda çiçek açarken bizim ile kar yağıyor gardaşım, bu hududu kimler çizmiş gönlüme, dar geliyor dar geliyor gardaşım’ diye, bize de artık bu salonlar dar geliyor. Gölcük’e Milliyetçi Hareket Partisi, üç hilal çok yakıştı. İnşallah Derya başkanımız, yöneticilerimiz ve sizlerin destek ve dualarıyla bu salonlar dar geldiği gibi belediye binaları da bize dar gelecek, üç hilal her yerde dalgalanacak. Yeni üyelerimiz öyle bir siyasi partiye üye oldu ki her zaman vatan millet için kimler nerede denildiğinde biz buradayız, Milliyetçi Hareket Partililer burada, ülkücüler burada diye tabelası aranan bir yere geldiniz. Devlet, millet ne zaman zora düşse herkes kafasını kaldırır, Milliyetçi Hareket Partisi’nin tabelasına bakar. İşte böyle önemli bir yere üye oluyorsunuz. Gerçekten Milliyetçi Hareket Partisi, yıllarca çizgisi değişmeyen bir partidir” dedi.

‘ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM DİYEN BİR PARTİ’

Sözlerini sürdüren Başkan Kurt, “Bize en çok gelen eleştiri; 10 yıl önce birbirinizle didiştiğiniz, birbirinize laflar söylediğiniz bir siyasi parti ile şimdi ittifak kurdunuz, neden? 10 yıl önce biz Fetullah Gülen’e terör örgütü başı diyorduk, okyanus ötesindeki hain diyorduk, şu anda çok şükür bu bir devlet politikası haline geldi. Biz 10 yıl önce çözüm süreci yanlıştır, bu yanlıştan ancak terör örgütünün başına vurularak dönülür diyorduk, bu da bir devlet politikası haline geldi. 15 Temmuz akşamı herkes acaba darbenin seyri ne olacak, ona göre ya darbecilerin ya da devletin yanında yer alalım diye beklerken saat 21.00’da Türk dünyasının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı, ‘Bu bir darbe kalkışmasıdır, sonuna kadar mücadele edilmelidir, devletimizin ve milletimizin yanındayız’ dedi. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanı, önce ülkem ve milletim diyen, her zaman partisini ve oyunu daha sonra düşünen bir parti ve genel başkandır. Böyle bir siyasi partiye üye oldunuz” dedi.

‘BİZ HİLALİN YANINDAYIZ’

Sözlerine devam eden Başkan Kurt, “Devletimiz ve milletimiz için Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine girdik; 2023 seçimleri. Bu seçimler öyle bir şey ki ya hilal kazanacak, ya haç kazanacak. Ya hak kazanacak, ya batıl kazanacak. Biz hilalin yanındayız ve Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceğiz, Milliyetçi Hareket Partisi’ne de tarihi bir oyu hem Gölcük hem de Kocaeli’nin tamamında kazandıracağız. Cumhur İttifakı’nın kazanımlarını iyi değerlendirmek lazım. Cumhur İttifakı sayesinde yıllardır ‘Çırpınırdı Karadeniz’i söylerken Türk’ün şanlı Bayrağını Karabağ’da asacağız derken haykırırdık. Çok şükür geçen sene Cumhur İttifakı sayesinde şu anda Karabağ’da Türk Bayrağı dalgalanıyor. 1974’te Kıbrıs’ta, şehitlerimiz sayesinde yeniden bizim oldu. Emeği olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Bülent Ecevit’i, Necmettin Erbakan’ı ve tüm şehitlerimizi Allah rahmet eylesin. Ama dört odalı bir evi vermişler bize, üç odasını kullanabilirsin ama bir odasını kullanamazsın diyorlar. Kıbrıs’ta Gazimagosa’da kapalı Maraş böyle bir yer. Geçen sene Cumhur İttifakı sayesinde burası bizimse biz buraya gireriz dedik, kapalı Maraş’ı da açtık” dedi. 


‘CUMHUR İTTİFAKI’NI EN ÜST SEVİYEDE DESTEKLEYECEĞİZ’

Başkan Kurt, “Her Müslüman Türk’ün hayali Ayasofya’ya abdestle girmekti. Bilet yerine abdestle girmek de Cumhur İttifakı’na nasip oldu. Üç konuda her zaman milli olmak lazım: Tarım, silah sanayi ve enerji. Geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımız Adana’da iki petrol kuyusu bulunduğunu açıkladı. Karadeniz’de doğalgazı çıkaracak güce geçen sene ulaştık. Şimdi Karadeniz’de doğalgaz çıkarma faaliyetleri kendi gemilerimizle, silah sanayimiz, savunma sistemimizle oradan çıkarılıyor ve 2023 Haziran seçimleri öncesinde, Nisan ayında ilk dağıtımı yapılacak. İşte bu milli enerjiyi çıkarmak da Cumhur İttifakı’na nasip oldu. Amerika’da Türk evi açtıran, 1984’ten bu yana başımıza bela olan bu terör örgütünü bitiren Cumhur İttifakı’dır. Onun için bu ittifakın 2023 yılında devam etmesi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü bir şekilde temsil edilmesi, vatanın ve milletin kaderiyle aynı şeydir. Cumhur İttifakı’nı en üst seviyede destekleyeceğiz” dedi.

‘MİLLETLE HİÇBİR BAĞLARI YOK’

Başkan Kurt, “2023’te olumsuz bir durumda karşımızda kim var, onu anlatmak istiyorum. Karşımızda adı millet olan ama milletle hiçbir bağı olmayan bir bağ var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Grup Başkanvekili Özgür Özel dedi ki ‘4-6 yaş Kur’an kursları orta çağ zihniyetidir, cumhuriyetin değerlerine aykırıdır, kapatılmalıdır’. Yani şunu diyor bu hadsiz: 2023 yılında biz gelirsek Kur’an kurslarını kapatırız. İşte bu 28 Şubat’çı zihniyete izin vermememiz lazım. Sezgin Tanrıkulu diye bir terörist başı avukatı var. Gelirsek İHA-SİHA’ların üretimini durduracağız diyor. Biz savaşı en son çare olarak yaparız ama Türk için gerekirse savaş, dünyanın şah damarını kesmektir. Bunu da onlara, Yunanistan aşığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na anlatmak lazım. 2023’te Cumhur İttifakı’na vereceğiniz her oy, terör örgütünü, FETÖ’yü rahatsız eder.  CHP Genel Başkanı diyor ki ‘KHK’lıları işine geri döndüreceğiz’. Yani diyor ki 2023’te bir gelirsek FETÖ’den içeri aldıklarımızı salacağız, işine de geri döndüreceğiz” dedi.

‘KARŞIMIZDAKİ TEHLİKE BU KADAR BÜYÜK’

“Onları işe geri döndürmek için kimi tasfiye edecekler?” diyen Kurt, “Milliyetçi, ülkücü kadrolar. Bu kadrolar, Kılıçdaroğlu’na da CHP’ye de büyük gelir. Onlar bizi bilmiyor. Sizlerin desteği ve duasıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nin, ülkücü hareketin kadrolarını hepsine göstereceğiz. Karşımızdaki tehlike bu kadar büyük, din düşmanı, 28 Şubat’çı. Selahattin Demirtaş’a dostum diyorlar. Demirtaş onların dostu, bize göre de bebek katilinin heykelini dikeceğim diyen bir teröristtir. Milliyetçi Hareket Partisi, FETÖ’nün de terör örgütünün de korkulu rüyasıdır. Bu ülkenin sigortası, yapıtaşı, çimentosudur. Millet için, ülke için hizmet ederiz. Uykumuzdan taviz veririz, maddi-manevi yıpranırız. Beklentimiz ise sadece Allah razı olsun demektir. Millet de bize bunu dediği sürece gece uyumadan, gündüz yorulmadan biz Kocaeli’de, Derya başkan ve yönetimi de Gölcük’te çalışacağız. Sizlerin de bu destek ve duasını kalbimizde hissetmek istiyoruz” dedi.

MHP Gölcük’e 174 yeni üye

‘TÜRKİYE’NİN EN GENÇ İL BAŞKANIYIM’

Başkan Kurt, “Ben Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Emre Kurt. Bir ülkücünün alacağı en büyük iki görev var: Biri ülkü ocakları il başkanlığı, biri de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı. Yüce Allah bu yaşımda bu iki görevi de bana nasip etti. Türkiye’nin en genç il başkanıyım. Ülkü ocaklarını temsil ediyoruz. Yaptığım her artı oraya, her eksi de oraya yansır. Gençliğe imkan vermeyenlere Devlet Bey, ‘Size 30 yaşında, Türkiye’ye örnek olacak, Kocaeli’de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı atıyoruz’. Onun için başarısız olmak gibi bir ihtimalimiz yok. Başarılı olmak için de çalışacağız. Ben gerçekten böyle bir hareketin içinde doğdum. Ülkü ocaklarının her kademesinde görev aldım” dedi.

‘HANIMLAR VE GENÇLER ÇOK ÖNEMLİ’

Başkan Kurt, “Sizin gibi güzel insanlarla birlikte yol yürüyoruz. Hanımefendiler çok önemli. Her beyefendi arkadaşımız, eşini, kızını, ablasını, teyzesini bu partiye dahil etmek zorunda. Gençlik çok önemli. 2023 yılında Türkiye’de ilk defa oy kullanacak kardeşimizin sayısı 6,4 milyon. Kocaeli’de 125 bin. Çünkü 2019’dan 2023’e kadar seçimsiz bir dönem geçiriyoruz. 4 yılda 6,4 milyon kişi birikti. Hayatında ilk defa seçim sandığında oy kullanacaklar. O kardeşlerimizi Cumhur İttifakı’na ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönlendirmemiz lazım. 2023 seçimlerinde bizim az çalışmamızdan ötürü vatan, din, devlet düşmanları başa gelirse bunun hesabını ne bu dünyada ne de öbür dünyada verebiliriz. Çok çalışmalı ve mücadele etmeliyiz. Keşke herkesle görüşseydik gibi bir pozisyon olmamalı. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından partiye yeni üye olanlara rozetleri takıldı.

30 Haz 2022 - 19:25 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.