Yeşil-siyahlılarda forma tasarımlarına taraftar karar verecek

Kocaelispor’da kısa bir süre önce görevine başlayan basın sözcüsü Tuncay Arıcan, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kulüple ilgili açıklamalarda bulunan Arıcan, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı


Stadyum zemininin hibrit olacağını açıklayan Arıcan, “Stadımızın drenajında balçık tabakası olduğundan çimler kök salmıyordu. Gençlik Spor Bakanlığımız çimin hibrit olması için çalışmalara başladı. Sulama bölgeleri de 2’den 5’e çıkıyor. Sahanın zemini 5 santim yukarı kalkacak, etrafındaki suni halının üzerine asfalt dökülecek. Sıcak havalarda çimlerde yanmalar oluşuyordu. Bunun önüne geçmek için maraton ile protokol tribünleri arasına gölgeleme sitemi kurulacak. Bu konuda Kocaeli Gençlik Spor temsilcilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TASARIMLARIMIZI TARAFTARLAR SEÇECEK"
Forma tasarımları konusunda taraftarın aktif rol oynayacağını ifade eden Arıcan, “Son 3 yıldır taraftara sözümüz vardı. Formalarımızın tasarımlarını taraftarlarımıza seçtireceğiz. 1 ya da 2 model formayı taraftarımızın tasarımı ile giyeceğiz inşallah” dedi.

KOCAELİ'Yİ FUTBOLCU FABRİKASI OLARAK GÖRÜYORUZ"
Amatör kulüplerle iş birliği yapacaklarına da değinen Tuncay Arıcan, “Alt yapımızda iyi işlere imza atıyoruz. Bu şehrin gerçekten genetiği çok farklı. Kocaeli’yi futbolcu fabrikası olarak görüyoruz. Bu bağlamda amatör futbol kulüpleri ile protokol yapılacak ve gelecek vaat eden futbolcuları kulübümüze kazandıracağız. Aldığımız futbolcular üzerinden amatör kulüplerimize ücret ya da sonraki satıştan pay vereceğiz” ifadelerini kullandı.

30 Haz 2022 - 22:06 Kocaeli- Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.