Gençlik ateşi Derince’de yandı

MHP Derince İlçe Başkanlığı ve Derince Ülkü Ocakları’nın ortaklaşa düzenlediği Derince Gençlik Festivali’nde partililer ve gençler gönüllerince eğlendi

Gençlik ateşi Derince’de yandı
Gençlik ateşi Derince’de yandı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Gençlik Festivali, MHP’lileri buluşturdu. MHP Derince İlçe Başkanlığı ve Derince Ülkü Ocakları tarafından organize edilen festivalde Müzisyen İlyas Öztürk sahne aldı. Festivale, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir,KAÇEP İl Başkanı Yudum Kaşıkçı, MHP İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Kaliçcı, TÜRKAV İl Başkanı Çetin Keskin, ilçe başkanları, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, STK üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

“İLKE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Programda konuşan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin kadroları göreve geldiğimiz günden itibaren yüce Allah‘ın yardımı ve siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle bir çok başarıya ilke imza atmaya devam ediyor. Bu başarıda şüphesiz her ülküdaşımın payı var bu sebeple 11 aydır birlikte mücadele ettiğimiz her dava arkadaşıma teşekkür ediyorum. Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da kafanızı nereye çevirirseniz Milliyetçi Hareket Partisi’ni göreceksiniz” dedi.

Gençlik ateşi Derince’de yandı

“ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM”

Kurt sözlerinin devamında, “Gençliğin ihtiyaçlarını dertlerini onlardan biri olduğum için ben yakinen biliyorum. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli biz gençlere güvenip bu önemli görevleri bize emanet ettiği için şükranlarımı arz ediyorum. Siyasetin gençleşmesini isteyen, gençlerin gerçek sorunlarını ve taleplerini dile getirmesini isteyen herkesin de bizler desteklemesi gerektiğini hatırlatıyorum. Biz sizlerle aynı şeylerle dertlenen sevinçleri aynı olan kişileriz çok şükür teveccühle yolumuza devam ediyoruz ama hala daha fazla desteğinizi ve duanıza ihtiyacımız var. Mücadeleye, gönüller yapmaya, koşmaya devam edeceğiz, hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

“VATANSEVER DURUŞUMUZU ANLAYAMAZLAR”

Kurt, sözlerinin devamında “İşte hazmedemedikleri bunlardır, okul öncesi Kur’an kursları çağ dışıdır kapatılmalıdır diyenler, terörist Selahattin Demirtaş’a dostum diyenler, burası Kürdistan diyenlere suspus olup şehit yakınlarına küfürler savuranlar, KHK'lıların hepsini işine iade edeceğim diyerek FETÖ'ye göz kırpanlar, Cumhur İttifakının pazarlıksız samimi ve vatansever duruşunu anlayamazlar. Devlet milletine sahip çıkıyor gerekli tedbirleri alıyor millet de devletine sahip çıkmalıdır. Devlet bahçeliye ve MHP tarihi desteği sunmalıdır” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gençlik ateşi Derince’de yandı

“TÜRK GENÇLİĞİ TÜRKİYE HEDEFİNE ULAŞACAKTIR”

MHP İlçe Başkanı Salim Sayar, ilçe başkanlığı olarak düzenledikleri Gençlik Festivali konserinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Sevgili gençler, sizi, kendinizi yetiştirmeye, ülkemiz için çalışmaya, katma değer üretmeye ve Türkiye’mizin dünyada lider ülke yapma hedefimize ortak etmeye davet ediyoruz. Ömrünü ülkesine ve devletine adayan liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyin şu sözlerini sizlere hatırlatmak istiyorum; Gençlik ümit çeşmesi, geleceğin müjdesi, hayallerin bereketli topraklarıdır. Türk gençliği turan ülküsüyle lider ülke Türkiye hedefine ulaşacaktır

“VATANINI SEVEN GENÇLİK HAYALİMİZDİR”

Gelişen dünyada büyük ekonomik ve kültürel savaşlar yaşanmaktadır. Türk gençliğini yetiştirmek, korumak, geleceğe hazırlamak bizim görevimizdir. Bununla beraber her zaman ülkesinin geleceğini düşünen, vatanını bayrağını seven bir gençlik hayalimizdir. Sizlere güveniyor, sizlerle gurur duyuyoruz” diyerek misafirlerini selamladı.

Gençlik ateşi Derince’de yandı

ÖZDEMİR, ATATÜRK VE TÜRKEŞ’İ ANDI

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir ise, “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Muhtaç olduğumuz kan damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Türk milletinin sorumluluğu Türk gençliğinindir diyor. Bende sözlerime başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin sözleriyle son veriyorum; ‘Gençler hepiniz birer Türk bayrağısınız, bayrağı lekelemeyin, yere düşürmeyin. Ne mutlu Türk’üm diyene” diye konuştu.

“DERİNCE’ EVLENDİM”

İlyas Öztürk’e 41 numaralı Kocaelispor forması hediye eden MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, aynı zamanda bu akşam (1 Temmuz) evliliğinin 4.  yıl dönümü olduğunu ifade ederek, “Ben buranın çocuğuyum. 4 yıl önce bugün Derince’de evlenmiştim. Evlendikten 6 ay sonra Ülkü Ocakları başkanı oldum, çocuğum olduktan 6 ay sonra da MHP İl Başkanı oldum” diye konuştu.

Gençlik ateşi Derince’de yandı

02 Tem 2022 - 09:14 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.