Bayram pazarı 2 gün kurulacak

Kurban Bayramı pazarı iki gün kurulacak

Kurban Bayramı yaklaşırken dokuz günlük resmi tatil de verildi. Tatilciler, tatil planları yaparken Kurban Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek isteyenler valizlerini hazırladı. Tatil yapmak yerine bayramı Kocaeli’de geçirecek olanlar ise bayram pazarını yapacak. Bu kapsamda arefe pazarı Doğu Kışla’da bulunan Pazar alanında Perşembe günü kurulacak. Bu pazarda perşembe pazarı esnafı tezgâh açacak. Cuma günü ise cumartesi pazarı esnafı tezgâhlarını kuracak. Vatandaşların rahat ve güvenli bir bayram alışverişi yapmaları adına bütün önlemleri aldıklarını ifade eden Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, “Bütün Kocaeli halkının Kurban Bayramı’nı kutlar sağlık ve esenlik dilerim. Bayramda ağzımızın tadının bozulmaması adına memleketlerine gidecek olanların trafikte daha dikkatli olmalarını öneriyorum” diyerek herkese hayırlı bayramlar diledi.

03 Tem 2022 - 11:17 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.