Paşa Cami’ni Çalık Grup yıkacak

Mehmet Ali Paşa Camii’nin yıkım ihalesini Çalık İnşaat Hafriyat Hurdacılık Ayakkabı Deri kazandı. Çalık İnşaat Hafriyat Hurdacılık Ayakkabı Deri Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çalık, yer tesliminin 20 Temmuz tarihine kadar yapılacağını belirtti

Mehmet Ali Paşa bölgesinde trafiğin en çok tıkandığı noktada yer alan cami, yolun içinde kaldığı için Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldı.  Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında alınan karar ile Mehmet Ali Paşa Camii için Büyükşehir Belediyesi’nde ihale gerçekleşti. Hurda demirleri karşılığında Mehmet Ali Paşa Camii’nin yıkımı için gerçekleştirilen yıkım ihalesine toplam 11 firma teklif verdi. Muhammen bedeli 138 bin TL olan hurda karşılığı yıkım ihalesinin ilk turunda en yüksek teklif, 1 milyon 200 bin TL ile Vatan Ayakkabıcılık Deri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına ihaleye katılan Recep Çalık’tan geldi. 

İZMİT İHL’Yİ YIKTILAR

En yüksek 3 teklifle ikinci tura geçilen ihalede diğer iki firmanın tekliften çekilmesi sonrasında ihale ilk turda en yüksek teklifi veren Çalık İnşaat Hafriyat Hurdacılık Ayakkabı Deri'de kaldı. İhale sonrasında açıklamada bulunan Çalık İnşaat Hafriyat Hurdacılık Ayakkabı Deri Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çalık, “Bize yer teslimi 20 Temmuz tarihine kadar yapılacak. Daha sonra çalışmalara başlayacağız” dedi. Çalık İnşaat Hafriyat Hurdacılık Ayakkabı Deri, bilndiği üzere geçtiğimiz sene İzmti İmam Hatip Lisesi’ninde yıkım işlemini gerçekleştirmişti.

06 Tem 2022 - 14:27 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.