Sancaklı ve Kurt'tan Gölcük çıkarması

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 26 Nisan itibariyle göreve başlayan MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar’ı ziyaret etti

MHP  Gölcük İlçe Başkanlığı’na görevlendirilerek Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli tarihinde ilk kadın ilçe başkanı ünvanını alan Derya Çavdar, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 26 Nisan 2022 tarihinde göreve başladığından bu yana, Gölcük’te ses getirmeye başlayan Çavdar, geçtiğimiz haftalarda 174 kişiyi daha partiye üye yaptıklarını duyurmuştu. Üye kayıtları devam eden Gölcük İlçe Başkanlığı’nda Çavdar’ın ilk kadın ilçe başkanı olması ve siyasi tecrübesi de partinin ilgi görmesine neden oldu.

İLÇE BİNASINDA BİRARAYA GELDİLER

MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, ilk günden beri sahanın nabzını tutarken bir yandan ilçe binasında da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çavdar son olarak dün MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sancaklı ve Kurt, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı hem de üyelerle sohbet etti. Sancaklı, Kurt ve Çavdar bu ziyaret ile birliktelik mesajı verdi. 

07 Tem 2022 - 17:06 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.