Okur'dan İzmit Belediyesi'ne tepki

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, HDP’ye CHP’li İzmit Belediyesi’nin programına protokolde yer verilmesine tepki gösterdi

Geçtiğimiz haftalarda HDP Kocaeli İl Kongresi’ne  CHP’li isimlerin katılmasına Cumhur İttifakı cephesinden tepki yağmıştı. Her seferinde HDP’nin gizli Millet İttifakı ortağı olduğunu ifade eden  AK Parti ve MHP’liler, konu hakkındaki eleştirilerini sosyal medya üzerinden paylaşmış, bunun üzerine CHP cephesinden de eleştirilere yanıt gelmişti. Uzun süre tartışmaların yaşandığı CHP-HDP ilişkisine dün akşam MHP cephesinden yeni bir eleştiri daha geldi.

‘İZMİTLİLER CEVABINI VERECEK’

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, dün İzmit Belediyesi’nin düzenlediği KİPTAŞ Çınar Evleri kura çekimi programında, protokolde HDP’ye de yer verilmesine sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Okur, “Geçtiğimiz hafta sırtını pkk'ya dayayanların, terörist apo'nun heykelini dikeceğiz diyenlerin partisi hdp'nin il kongresine CHP'liler katılmıştı. Dün de İzmit Belediyesi'nin bir programında bu terör örgütünün siyasi uzantısı olan partiye protokolde yer verilmiş. Yahya Kaptan'ın, Fatma Seher'in, Cengiz Topel'in şehri İzmit'te CHP'li belediyenin bu terör örgütü sevgisine İzmit'liler gereken cevabı verecektir. CHP ve hdp dostluklarına bu protokol krizine tepki vermeyen ip'i de alıp gülümsemeye devam etsin” ifadelerini kullandı.

07 Tem 2022 - 17:31 Kocaeli- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.