Murat Örnek hakkında inceleme

MHP İzmit İlçe Teşkilatı, sosyal medya hesabından milletvekili aday adaylığını açıklayan ve parti tüzüğüne aykırı paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen eski yönetici Murat Örnek hakkında inceleme başlattı

Ahmet Yalçınöz’ün MHP İzmit İlçe Başkanlığı döneminde yönetim kurulunda yer alan ve parti içinde son derece aktif olan Murat Örnek hakkında inceleme başlatıldı. İzmit İlçe Yönetimi tarafından başlatılan incelemenin gerekçesi ise Örnek’in sosyal medya hesabından yaptığı ve parti tüzüğüne uygun olmadığı iddia edilen paylaşımlar. Kişisel sosyal medya hesabından birçok konu hakkında paylaşımda bulunan Murat Örnek geçtiğimiz aylarda milletvekilliği aday adaylığını da bu şekilde kamuoyuna duyurdu.

ANKARA BAKABİLİR

Sosyal medya hesabından “Aday adaylığım için gereken başvuru parasını biriktirme kararı aldım. 2023’te MHP milletvekili aday adayıyım, bekle beni TBMM! Fakirin, fukaranın, yetimin, işçinin, emekçinin hakkını savunmaya geliyorum” ifadelerini kullanarak milletvekili aday adaylığını açıklayan Murat Örnek’in, Cumhur İttifakı’nı hedef aldığı iddia edilen paylaşımları da yönetim tarafından takibe alındı. Sosyal medya hesabı sürekli kullandığı platform tarafından kısıtlanan Örnek’in, disipline sevk edilmesi bekleniyor. İlçe yönetimi ‘ihraç’ yönünde bir karar aldığı takdirde son kararı genel merkez verecek.

# mhp

18 Tem 2022 - 11:20 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.