Erdoğan kabine toplantısı sonrası müjdeyi verdi

Milyonlarca gencin beklediği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) borçları için yeni düzenlemeyi Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Buna göre öğrenciler sadece ana parayı ödeyecek.

Büyütmek için resme tıklayın

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 2 saat 15 dakika sürdü. Gündemdeki en kritik başlık ise Kredi Yurtlar Kurumu'nun kredi borçlarına yönelik yapılacak çalışma.  İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı sonrası yaptığı açıklamadan öne çıkanlar: ''Dünyadaki siyasi ve ekonomik dengelerin yeniden inşa edildiği bu dönemde birliğimize daha sıkı sarılarak ülkemizi hak ettiği seviyeye getireceğiz.

KYK BORÇLARI

Biz bugüne kadar faiz uygulamadık. Hiçbir öğrenci faiz uygulamasına tabii tutulmadı. Sadece ana para ödenecek.

18 Tem 2022 - 19:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.