Zafer Partisi’nde başkan değişti

Zafer Partisi İl Başkanı Vedat Çalık, Genel Başkan Ümit Özdağ tarafından görevden alındı. Yerine iş insanı Ersin Özyılmaz atandı. Özyılmaz, ağustos ayının ikinci haftasında yapılacak olağanüstü kongreye kadar il başkanlığı görevini yürütecek.

Ümit Özdağ’ın genel başkanı olduğu Zafer Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık son dönemde yaptığı sert çıkışlarla dikkat çekti. Dün akşam, bu çıkışları nedeniyle genel merkez tarafından görevden alındığı iddia edildi. İddialar üzerinde parti genel merkezinden yetkililerle irtibata geçtiğini belirten Vedat Çalık, gazetemize görevden alınma gibi bir durumun olmadığını iddia etti.

GÖREVDEN ALINDI


Vedat Çalık her ne kadar “Görevimin başındayım” dese de bugün akşam saatlerinde görevden alındığı açıklandı. Yerine de iş insanı Ersin Özyılmaz atandı. Zafer Partisi Kocaeli Teşkilatı, ağustos ayının ikinci haftasında olağanüstü kongre yapacak. Kongreye kadar il başkanlığı görevini yürütecek olan Özyılmaz’ın seçilmiş il başkanı olması bekleniyor.

22 Tem 2022 - 17:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.