Genç başkandan ilk toplantı

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Çağatay Çağlayan, verdiği ilk mesajda partisine hizmet etme gayesinde olduğunu ifade etti

Eski başkan Baki Özdemir’in istifasının ardından aylarca boş kalan  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na İl Teşkilat Başkanı Çağatay Çağlayan atanmıştı. Çağlayan, atanmasının ardından ilk toplantısını düzenledi. İlçe gençlik kolları ve yönetimlerinin de katıldığı toplantı il binasında düzenlendi.

‘EN BÜYÜK GAYEMİZ HİZMETKÂR OLABİLMEK’

İl eski Başkanı Baki Özdemir’in istifasının ardından 131 gün boş kalan İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Çağatay Çağlayan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni dönem için açıklamalarda bulunan Başkan Çağlayan’ın yönetimi 2 hafta içerisinde belli olacak. Çağlayan yaptığı açıklamada “Yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 7 adayla bu yola çıktık, bu masanın etrafında toplanarak yolumuza devam ettik. Hedefimiz Cumhurbaşkanımızın üzerinden bir toz tanesi kadar yük alabilmektir. Cumhurbaşkanımızın başlattığı davada sonuna kadar mücadele edeceğiz. En büyük gayemiz Cumhurbaşkanımızın çıktığı yolda ona hizmetkâr olabilmek. Yoğun bir şekilde çalışarak da mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

‘YÜREĞİMİZ BURUK’

AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yöneticisi 27 yaşındaki Hasan Hüseyin Yılmaz’ın beyin kanaması nedeniyle vefat etmesinden ötürü derin bir üzüntü yaşadıklarını ifade eden Çağlayan, “Bugün yüreğimiz buruk. Kartepe İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Hasan Hüseyin Yılmaz kardeşimizi ne yazık ki kaybettik, çok üzgünüz, AK Gençliğin başı sağ olsun. Gençliğinin baharında yaşamını yitiren kardeşimizin ailesini yalnız bırakmayacağız, dualarımız onunla burada gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından kardeşimizin ailesinin yanına gidecek ve acılarını paylaşacağız” dedi. Çağlayan, gençlik kolları üyeleri ile birlikte merhumun ruhuna Fatiha duası okudu.

27 Tem 2022 - 09:56 Kocaeli- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeliyiz Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeliyiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeliyiz editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeliyiz değil haberi geçen ajanstır.